TotalSoft anunta prima solutie de Business Intelligence pe iPad

total_soft.jpg

TotalSoft, unul dintre principalii jucatori ai industriei romanesti de software, parte a grupului Global Finance, anunta lansarea (in premiera mondiala) a produsului de business intelligence Charisma Analyzer pe iPad. Astfel, TotalSoft devine unul dintre pionierii solutiilor de afaceri tip B2B care ofera un produs avansat de business intelligence pe iPad.

Charisma Analyzer este o solutie de analiza si prelucrare avansata a indicatorilor de performanta, care permite obtinerea de rapoarte si tablouri de bord detaliate, intr-un mod grafic intuitiv, pe baza oricaror indicatori de performanta necesari sustinerii deciziilor strategice. 
Produsul se adreseaza tuturor sectoarelor de activitate – vanzari, productie, logistica, servicii, financiar-bancar, constructii – oferind suport in previzionarea si calibrarea operatiunilor oricarui tip de organizatie.
Compatibil atat cu modelul standard iPad cat si cu recent lansatul model 3G, Charisma Analyzer va include in pretul de achizitie un dispozitiv iPad Apple de 16Gb, destinat executivilor, care vor avea acces oricand, instant, la indicatorii de performanta ai companiei, previzionari sau scenarii de evolutie. Astfel, managerii pot lua decizii rapide pentru a minimiza riscurile organizatiei, sau pentru a profita de oportunitatile aparute intr-o piata in continua schimbare.
"Dorim sa oferim un instrument modern, elegant, pentru coordonarea afacerilor. Adaptarea tehnologiilor noastre pentru a fi accesibile de pe orice dispozitiv mobil, de tip smartphone, face parte din strategia de dezvoltare pe termen mediu. Charisma Analyzer este un prim pas, care sustine dorinta noastra de a oferi o experienta de neegalat, cum numai produsele Apple stiu sa ofere, combinata cu solutii software puternice, adaptate legislatiei romanesti, si validate de organizatii de orice dimensiune" a declarat Daniel Ionescu, Director Strategie TotalSoft.
TotalSoft a demarat in 2010 o strategie de revizuire a tehnologiilor produselor Charisma, prin care isi propune o accesibilitate ridicata, in special a modulelor de tip self-service (accesibile de catre angajati) de pe dispozitive mobile. Strategia de dezvoltare ataca punctele cheie in zona B2B, cum ar fi scaderea timpului de adoptie, o colaborare mai buna intre angajati, cresterea agilitatii companiei si o experienta unica de utilizare.
Charisma Analyzer poate fi evaluat la adresa http://www.charisma.ro/Charisma-Analyzer/.
Persoana de contact
Suzana Badea
[email protected] ; 0744.89.86.20
Despre TotalSoft:
Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. 
TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software. 
TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.
Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.