TotalSoft depune in timp record noua raportare ceruta de ITM pentru 30% din salariile externalizate din Romania

total_softTotalSoft, leaderul pietei de outsourcing salarial si de personal din Romania, anunta finalizarea cu succes a depunerii  in registrului general de evidenta a salariatilor (ReGes) a datelor tuturor celor peste 40.000 de salariati pentru care asigura calcul salarial. Aceasta depunere s-a facut in noua versiune REVISAL, impusa de ITM de la 1 august 2011 pentru intocmirea, actualizarea si generearea registrului in format electronic.

Pentru clientii care utilizeaza aplicatia Charisma HCM, destinata managementului resurselor umane si salarizarii, TotalSoft a configurat modulul ITM pentru a raspunde acestei schimbari majore impuse de Guvernul Romaniei, prin care s-a modificat procedura de transmitere, structura fisierului XML si continutul registrului de evidenta a salariatilor (ReGes). Modulul asigura inclusiv transmiterea automata a fisierului catre aceasta institutie.

Din 2010, TotalSoft domina segmentul outsourcingului salarial si administrarii de personal, calculand peste 30% din cele circa 120,000 de salarii externalizate in prezent in Romania. Printre cele aproximativ 500 de companii romanesti si 60 de grupuri multinationale care beneficiaza de solutiile dedicate resurselor umane, nume precum Ursus, BRD Group Societe Generale, UniCredit tiriac, Arctic, MIC.RO sau Alpha Bank au externalizat calculul salarial catre TotalSoft.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporation Communication Manager; [email protected]; 0744.89.86.20.

Despre TotalSoft:

Cu 17 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro; www.charisma.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.