TotalSoft duce managementul romanesc de proiect la evenimentul Saudi Arabia Mega Infrastructure Projects

total_softTotalSoft, liderul pietei romanesti de management de proiect, participa la evenimentul “Saudi Arabia Mega Infrastructure Projects” care va avea loc intre 16-18 septembrie in capitala Arabiei Saudite, Riyadh. Participarea la eveniment are ca obiectiv extinderea prezentei TotalSoft in megaproiectele care se deruleaza in aceasta parte a lumii, strategie inceputa in anul 2010 prin participarea la proiectul Jubail Refinery.

Piata proiectelor din Arabia Saudita este cea mai mare din zona Orientului Mijlociu, evaluata la 66 mld USD in 2011, previzionata sa creasca cu 10% in 2012, si urmand sa ajunga in 2013 la 80 mld USD.

Evenimentul isi propune sa faca radiografia acestei piete, din alte domenii decat cea predominanta a energiei. Pe parcursul celor trei zile vor fi prezentate proiectele de infrastructura feroviara, linii de metrou, aeroporturi, dezvoltare imobiliara si constructii, utilitati si apa, infrastructura sociala. Evenimentul asigura un mediu potrivit pentru ca leaderii megaproiectelor sa se intalneasca si sa interactioneze cu expertii in industria constructiilor si domeniilor conexe.

Prezentarea sustinuta de TotalSoft “Best Practices in Project Execution and delivery” se concentreaza pe experienta in livrarea de solutii de management de proiect in industria constructiilor si, in special, in domeniul megaproiectelor internationale, avand ca referinta participarea la constructia rafinariei Jubail din Arabia Saudita, proiect in valoare de peste 10 mld USD.

TotalSoft are o experienta de peste 18 ani in domeniul managementului proiectelor, peste 600 de clienti si un portofoliu complet de servicii (consultanta, scolarizare, implementare a celei mai puternice solutii de project management din lume – Primavera, first level suport Primavera etc.). TotalSoft este compania care a introdus conceptul de management de proiect in Romania si care duce acum competentele romanesti in acest domeniu in cele mai mari proiecte ale lumii.

Date de contact: [email protected]

Despre TotalSoft:

Cu peste 17 ani de experienta, TotalSoft este cel mai important furnizor de ERP din Romania, conform companiei de analiza de piata Pierre Audoin Consultants. Cu un portofoliu de 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care USA, Germania, Austria, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in 9 verticale industriale, cu un focus special in domeniile: retail si distributie, constructii, servicii financiare si medical.

TotalSoft este Oracle Platinum Partner in Romania, specializat pe cinci competente distincte (Oracle Database, Oracle BI, Oracle Golden Gate, Oracle Enterprise Manager si Oracle Primavera), fiind in acelasi timp formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.