TotalSoft intra pe piata de retail cu proiecte de project management prin Romania Hypermarche

total_softTotalSoft, parte a grupului Global Finance, anunta finalizarea primului proiect de implementare a sistemului de project management Primavera intr-o companie de retail. Contractul a fost semnat cu Romania Hypermarche, detinatorul brandului Cora, parte din Grupul Louis Delhaize si unul dintre cele mai puternice branduri de retail din Romania.

Proiectul a presupus integrarea solutiei proprietare TotalSoft  – Teamspirit – destinata centralizarii informatiilor privind  orele lucrate si pontate de angajati, cu alocarea lor pe proiecte, faze si activitati, cu Primavera, sistemul de project management pentru care TotalSoft este Oracle Gold Partner, specializat in Primavera.

Romania Hypermarche a urmarit prin acest proiect obtinerea unei platforme unice care sa simplifice, sa sustina si sa permita o planificare a activitatii departamentul sau de IT pana la nivel de responsabil de activitate, departamentul fiind coordonatorul tuturor proiectelor de infrastructura hardware si software din cele 5 magazine Cora aflate in Romania.

Pentru a valida solutia propusa de TotalSoft, s-a stabilit ca proiectul pilot sa fie coordonarea lansarii magazinului Cora Drobeta Turnu Severin, magazin pentru deschiderea caruia retailerul francez a investit aproximativ 22 de milioane de EURO.

Proiectul Cora deschide o noua oportunitate pentru TotalSoft, intrarea pe piata de retail cu solutii de project management personalizate, care sa imbine responsabilizarea angajatilor privind controlul volumului de munca, cu planificarea proiectelor de infrastructura ale companiei. Avand ca referinta un nume precum Cora speram sa convingem si alti jucatori din piata de utilitatea si avantajele unui sistem de acest gen“, a declarat Bogdanel Budeanu, Director Divizie Primavera – Oracle, din cadrul TotalSoft. 

TotalSoft este prezenta pe piata de project management de 16 ani, fiind compania care a adus acest concept in Romania odata cu Primavera, cea mai performanta solutie de project management la nivel mondial. TotalSoft este singura companie din Romania cu drept de a oferi “First Level Support” pentru toata gama de produse Primavera. Compania detine un market share de peste 90% din piata de project management romaneasca avand proiecte derulate cu majoritatea liderilor industriali locali.

Persoana de contact:  Suzana Badea, Corporate Communication Manager; 0744 89 86 20; [email protected]

Despre Romania Hypermarche
:

Romania Hypermarche detine brandul Cora si este prezenta pe piata romaneasca de retail din 2003. In prezent, compania are sase hipermarketuri, trei in Bucuresti si cate unul la Cluj Napoca, Baia Mare si Drobeta Turnu Severin. Romania Hypermarche va deschide anul acesta inca doua magazine la Constanta si Arad.

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft este partener Oracle in Romania pentru sistemul Primavera si este cel mai important formator si promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software. Din 2010, TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.