…even mammoths can be Agile – Cluj-Napoca, 6-7 martie – Golden Tulip Ana Dome

TSM.7.5x21

Esti manager de proiect sau specialist implicat in proiecte din domeniul IT? Ti-ar placea sa participi la un eveniment unde sa inveti cum sa iti eficientizezi rezultatele in proiecte dar si sa te simti bine?

Vino la cea de-a VII-a editie a evenimentului “…even mammoths can be Agile” organizata de Colors in Projects in parteneriat cu Today Software Magazine, la Cluj, in perioada 6-7 martie 2015. Vei avea ocazia sa cunosti profesionisti in managementul proiectelor care iti vor impartasi din experienta lor in aplicarea metodologiilor Agile, vei dezbate alaturi de ei cu privire la impactul pe care principiile Agile il pot avea asupra rezultatelor proiectelor dar si in interiorul echipei de proiect.

In cadrul evenimentului sunt invitati speakeri internationali si locali precum : Andrea Provaglio – Strategic IT Professional, Agile Transformation Coach, Public Speaker, Helen Meek – Agile and Kanban Coach and Trainer, Ripple Rock, Elisabeth  Siencnik – Senior Consultant, Finance Partner Trainer and Consultant, Colors in Projects, Paul Nagy  – Lean and Agile Coach, Nokia Siemens Networks, Adrian Lupei – Software Engineering Manager, Bitdefender si multi altii.

In cea de-a doua zi a evenimentului, vor avea loc 4 workshop-uri in paralel! Doua sustinute de specialisti romani si doua de specialisti internationali. Nu, nu te gandi la modul traditional de instruire! Ne bazam pe dinamism, interactivitate, invatare activa si buna dispozitie. Promitem ca nu te vei plictisi! Revenim cu detalii!

Taxa de participare la conferinta este de 200 lei + TVA, dar pentru cei care se grabesc si se inscriu pana pe 15 februarie taxa de participare este 150 lei + TVA.

Taxa de participare la un workshop in limba romana este 550 lei + TVA, dar pentru cei care se grabesc si se inscriu pana pe 15 februarie taxa de participare este 450 lei + TVA.

Taxa de participare la un workshop in limba engleza este 1100 lei + TVA, dar pentru cei care se grabesc si se inscriu pana pe 15 februarie taxa de participare este 900 lei + TVA.

Pentru grupuri te rugam sa ne contactezi!

www.colorsinprojects.ro

Te asteptam cu mare drag si cu multe premii la eveniment!

Retrospectiva Cluj  2014: http://colorsinprojects.ro/retrospectiva-cluj-2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.