TotalSoft organizeaza Conferinta Expertilor Primavera – cel mai mare eveniment national dedicat managementului de proiect

total_softTotalSoft, liderul pietei de project management din Romania, organizeaza Conferinta Expertilor Primavera. Evenimentul, aflat la cea de a 16-a editie, va avea loc la data de 27 octombrie 2011, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti urmand sa reuneasca, ca in fiecare an, peste 200 de participanti, utilizatori ai sistemului Primavera, institutii si parteneri din Romania si alte tari, persoane direct interesate de acest domeniu.

Conferinta din acest an va oferi informatii in premiera privind tendintele mondiale in domeniul managementului de proiect, orientarea multibusiness a solutiei Primavera, aplicabilitatea ei in domenii precum cel financiar – bancar, pharmaceutic, retail sau productie si va aduce in atentia specialistilor doua teme de mare interes: managementul riscurilor si importanta unui Project Management Office in cadrul companiilor care gestioneaza proiecte.

Axat in jurul ideii de sustinere a celor mai mari proiecte din lume, printre temele abordate se va regasi o prezentare detaliata a provocarilor ridicate de managementul proiectului Jubail Refinery, inclusiv experienta planerilor TotalSoft in Arabia Saudita, responsabili de planificarea, analiza si raportarea constructiei rafinariei. Proiectul Jubail presupune o investitia totala estimata la aproximativ 20 de miliarde USD, iar la lansare, programata pentru anul 2013, va fi cea mai mare rafinarie la nivel mondial.

In 2010, Divizia Primavera a generat peste 11% din veniturile obtinute de TotalSoft pe piata romaneasca, iar in primele 9 luni ale acestui an si-a realizat deja obiectivul financiar pentru anul 2011 (estimat la 2.3 M Euro). In prezent, TotalSoft are un portofoliu de peste 650 de clienti Primavera in domenii precum administratie publica, constructii, proiectare, constructii navale, aparare, energie si petrol, detinand 90% din piata solutiilor de project management din Romania. Aceste rezultate, alaturi de competentele tehnice detinute, au transformat TotalSoft in singura companie Oracle Platinum Partner cu specializare in Primavera.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporation Communication Manager; [email protected]; 0744.89.86.20.

Despre TotalSoft:

Cu 17 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro; www.charisma.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.