TotalSoft revolutioneaza evenimentele de business din Romania prin Zilele Charisma

Zilele_Charisma_salaTotalSoft, producatorul roman de software, parte a Global Finance, a organizat in zilele de 16-17 noiembrie 2011, unul dintre cele mai importante evenimente de business din Romania, Zilele Charisma. Ajuns la a saptea editie, evenimentul a revolutionat manifestarile de gen din Romania printr-o participare fara precedent a reprezentantilor mediului de afaceri romanesc si international. Cele 2 zile au reunit la Hotel Radisson SAS din Bucuresti peste 1000 oameni, reprezentand 500 de companii din 11 verticale industriale, clienti TotalSoft din Romania, Austria, Grecia, Bulgaria si Qatar.

Dezvoltat in jurul conceptului “intre inovatie si arta”, evenimentul a propus o paralela intre tehnologia de ultima generatie si arta de a cultiva frumosul printr-un design inovator si atragator al produselor software. S-a pus accent pe cresterea uzabilitatii, pe designul prietenos al interfetelor, pe simplificarea activitatii de cautare de informatii in baze de date foarte mari, pe viitorul interactiunii cu tehnologia prin dispozitive mobile.

Printre partenerii de afaceri invitati sa-si impartaseasca colaborarea cu TotalSoft, s-au regasit in mod firesc nume reprezentative pentru mediul de business international (Deutsche Leasing AG – dl. Otto Schmitz, CIO sau Lumesse – dl Barrie Crow, Managing Director Austria/CEE), dar si companii importante cu operatiuni in Romania (Henkel Romania – Liviu Sfrija, General Manager, URSUS Breweries – Mihaela Matei Reward, Recognition & Reporting Manager sau Microsoft Romania – Ronald Binkofski, Director General).

Cu acesta ocazie s-au prezentat si o serie de proiecte majore derulate de companie in acest an, dar si o diversitate foarte mare de solutii oferite de TotalSoft pentru a acoperi cele mai specifice nevoi. in acesta categorie s-a incadrat proiectul UniCredit Tiriac Bank (Charisma gestioneaza activitatea de back-office si se interfateaza in timp real cu sistemul de core banking al bancii), Henkel Romania (proiect care se diferentiaza prin dezvoltari specifice care permit colectarea de informatii cu ajutorul PDA-urilor), UPC (TotalSoft a dezvoltat un sistem pentru managementul tehnicienilor aflati pe teren care se sincronizeaza cu aplicatiile operationale) etc.

Cele 6 sesiuni tehnice, derulate in paralel, au prezentat scenarii reale de business si solutii dedicate pentru domeniul retailului si distributiei, al serviciilor financiare, medical, constructii si productie, precum si pentru activitatea de resurse umane si salarizare. Printre solutiile propuse pentru sustinerea si simplificarea activitatii acestor companii s-au numarat: Charisma SFA pe tablete Android, Charisma Analyzer pe tehnologie Tableau Software, Cell Monitor si EMR pe iPad, suita de aplicatii de colectare a debitelor (Collection, Repossession, Legal,  Remarketing), Fleet Management cu componenta de GPS, Facility Management sau Office Automation pentru Serviciile Profesionale.

Evenimentul s-a incheiat intr-o atmosfera festiva, prin premierea celor mai complexe proiecte Charisma din 2011, numere de iluzionism, tombola participantilor si un concert extraordinar sustinut de Smiley.

Persoana de contact: Suzana Badea, Communication Manager TotalSoft; [email protected]

Despre TotalSoft:

Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este singura companie romaneasca care a ajuns nr. 1 in Topul furnizorilor de ERP, conform companiei de analiza de piata PAC, performanta realizata doi ani consecutiv (2010 si 2011).

TotalSoft este Oracle Platinum Partner in Romania specializat pe cinci competente distincte (Oracle Database, Oracle BI, Oracle Golden Gate, Oracle Enterprise Manager si Oracle Primavera), fiind in acelasi timp formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management.

Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane Euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro; www.charisma.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.