TotalSoft si novero si-au unit fortele pentru lansarea primelor bijuterii high-tech

total_soft.jpgTotalSoft, unul dintre cei mai importanti producatori regionali de
software si novero, unul dintre principalii jucatori mondiali de
tehnologii wireless, si-au unit fortele pentru lansarea primelor
bijuterii din lume care incorporeaza tehnologie hands free, destinate
consumatorilor de lux.

novero a prezentat de curand linia "Victoria & Victor", care combina cu succes tehnologia si arta, rezultatul fiind bijuterii sofisticate care dau o noua dimensiune erei tehnologiei. Lansata in aceasta primavara in Londra, New York si Dusseldorf, colectia cuprinde si o editie limitata numita "la première édition", ce consta in cinci piese realizate manual din aur de 24 de carate, pietre foarte rare si diamante, fiecare piesa valorand peste 100.000 USD.

Parteneriatul intre TotalSoft si novero dureaza de peste 2 ani, timp in care compania romaneasca a dezvoltat, sub bagheta novero, sisteme multimedia si infotainment bazate pe tehnologie mobila bluetooth pentru o serie de nume de top ale industriei auto cum ar fi BMW, Land Rover, Volkswagen Group (Bentley, Lamborghini, Audi, Volkswagen) sau Ford.

Ultimele produse realizate in laboratoarele TotalSoft sunt car-kiturile universale "The Truly One" si "The Trusty One", care se integreaza in sistemul audio al oricarei masini, oferind initierea si primirea de apeluri in timpul condusului, si chiar controlul vocal al SMS-urilor si al e-mailurilor.

"Prin produsele dezvoltate impreuna cu novero, TotalSoft a demonstrat ca poate duce software-ul romanesc intr-o zona de nisa neexplorata inca, aceea a podiumurilor de moda. Succesul produselor novero are la baza pasiunea lor unica de a integra solutii tehnice de avangarda in bijuterii sofisticate. De altfel, filozofia companiei este de a aduce impreuna atribute ca fashion, design, arta si comunicare" declara Bogdan Paduraru, directorul departamentului de dezvoltare software din cadrul TotalSoft.

Dupa incheierea parteneriatului cu TotalSoft, novero a renuntat la toti partenerii sai de software din Asia, compania romaneasca devenind singurul dezvoltator de software din Europa pentru car kit-urie comercializate de novero si partenerii sai.

Persoana de contact:
Suzana BADEA
E-mail: [email protected]; 0744.89.86.20

Despre TotalSoft:
Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Despre novero:

novero este o companie pasionata de crearea produselor de tip wireless care se incadreaza perfect  in viata clientilor sai, consolidandu-le stilul personal. Provocand conventiile actuale cu imaginatie si design de calitate, novero creeaza accesorii pentru un stil de viata care defineste nivelurile de loialitate in randul consumatorilor sofisticati.

Fondat de catre vizionarul Razvan Osolu prin preluarea de gestionare a grupului Nokia Automotive, novero are sediul in Düsseldorf, Germania si realizeaza solutii wireless pentru consumatorii si clientii de automobile precum Land Roverm Volkswagen, BMW, Ford Europa si altii. Cu peste 400 de angajati in intreaga lume, birouri in Europa, America de Nord si Asia, novero este o companie multinationala cu rezultate exceptionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.