TotalSoft sprijina educatia!

total_soft.jpgTotalSoft a sponsorizat, pentru al saptelea an consecutiv, concursul national de informatica – InfoEducatie ce s-a desfasurat in perioada 2-8 august 2010 in Tabara Galaciuc din judetul Vrancea. Ajunsa la cea de-a XVII-a editie, competitia a reunit 200 de elevi de liceu si 50 de profesori, din toate judetele tarii, si a avut trei sectiuni principale: soft utilitar, soft educational si pagini web.
 

InfoEducatie se adreseaza liceenilor talentati si interesati de dezvoltarea aptitudinilor in domeniul aplicatiilor informatice si a devenit deja o traditie printre elevii pasionati de software – unul din cele mai inovative domenii de activitate.

Ca si in anii precedenti, concursul s-a desfasurat in patru etape: faza scolara, locala, judeteana si nationala, ultima avand loc la Galaciuc, jud. Vrancea.

TotalSoft, una dintre cele mai dinamice companii romanesti de software, a fost din nou alaturi de organizatori si de elevii pasionati de software, contribuind la descoperirea de noi talente si, implicit, la dezvoltarea IT-ului romanesc. 

Persoana de contact: Gabriela Barcun, Online Marketing Manager
e-mail: [email protected]
mobil: 0721.67.99.68

Despre TotalSoft:
Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.