Training & Certificare: Knowledge Management Expert (KME) – acum si in Romania

structuralCompaniile de marca pe plan mondial, precum Ernst & Young, Ford, PricewaterhouseCoopers, Dow Chemical, Coca-Cola, Monsanto, IBM, Young & Rubicam, Burson Marseteller, Toyota, Canadian Imperial Bank, Xerox, Hoffman LaRoche, General Electric, Bank of Boston, Johnson & Johnson si McKinsey & Co., plaseaza cunoasterea – prin intermediul Knowledge Management (KM) – drept o arma de top pentru contracararea concurentei si cresterea permanenta a competitivitatii propriilor produse si servicii. In functie de companie, angajatii care se ocupa de implementarea KM sunt numiti in diverse pozitii, de la Knowledge Manager la Chief Knowledge Officer (CKO) sau Chief Learning Officer (CLO).

Totodata, toate organizatiile semnificative cu operatiuni la nivel regional sau international tind sa apeleze tot mai mult la o practica globala KM. In plus, noii campioni KM din sectorul de business sunt implicati tot mai profund in designul intranetului companiei, constructiei taxonomice, analiza retelei sociale, facilitarea comunitatilor de practici, precum si diseminarea cunoasterii in mod profitabil in cadrul companiei. Acest interes crescand al utilizarii strategiei KM se datoreaza mai ales capacitatii dobandite de companii de a reduce costurile proprii cu pana la 50%. Astfel, importante costuri cu resursele umane, timpul si banii folositi, pot fi redirectionate mult mai bine in cadrul managementului proiectelor.

In acest sens, in cadrul unui program gandit si implementat de Knowledge Management Institute (H.Q. Washington D.C.) – sucursala Romania (kminstitute.org si knomacons.ro) in parteneriat cu Fundatia EUROLINK-Casa Europei (HouseofEurope.ro si StructuralFunds.ro), invitam companiile si organizatiile interesate sa beneficieze de oportunitatea unica a unui training intensiv de doua zile pentru initierea si instruirea colaboratorilor-cheie in calitatea de KM Certified Expert. Avantaje speciale, negociabile, sunt oferite organizatiilor care inscriu cel putin trei angajati in cadrul acestui program.

Sesiunea de training va avea loc la Hotel Elizeu din Bucuresti, in zilele de vineri, 29 si sambata, 30 Octombrie 2010. Special Guest Trainer: Dl. Octavian SERBAN, Certified Knowledge Manager, Presedinte al Knowledge Management Institute – Romania / Knomacons, MBA la Georgetown University (USA) si in cadrul Business Management Program (Japan Productivity Centre).

Partenerii Media
permanenti ai programului nostru sunt: CalendarEvenimente.ro, Tribuna Economica, NewsChannel.ro, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, PRwave.ro, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, GhiseulBancar.ro, Comunicatii Mobile, ComunicateMedia.ro, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support – “EU-RO Clearing Funds”.

Pentru detalii complete, sugeram consultarea sectiunii dedicata evenimentului, precum si sectiunea KM Community-Romania din cadrul site-ului www.StructuralFunds.ro iar ulterior sa adreseze solicitari de inscriere la telefon/fax: 021.2304997 sau e-mail [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.