Training despre strangere de fonduri pentru ONG-uri

maini.jpg

maini_cooperareFundatia pentru o societate deschisa organizeaza un training in cadrul proiectului “Dezvoltarea capacitatii ONG-urilor si a grupurilor informale”, sub denumirea de Strangerea de fonduri – de la emotie la eficienta si sustenabilitate, ce va avea loc pe, 3 februarie, intre orele 10:00 – 18:00. Trainingul se va desfasura la Hotel Minerva Bucuresti.

Pot participa membrii, angajatii sau voluntarii ONG-urilor si voluntari ai grupurilor informale.

 • Numarul maxim al participantilor la fiecare dintre cursuri este 15.
 • Atribuirea locurilor se face in ordinea inscrierii.
 • In cazul in care ati confirmat participarea si nu veti mai putea ajunge, puteti trimite un inlocuitor. In ambele situatii trebuie sa anuntati cu cel putin 2 zile lucratoare inainte de curs.
 • O organizatie sau un grup informal beneficiaza de maxim 4 locuri pe durata intregului program de training.
 • Un reprezentant al unui ONG sau al unui grup informal poate participa la maxim 2 cursuri.
 • Pentru participantii din afara localitatii in care se desfasoara cursurile, decontarea transportului si a cazarii se face in limita fondurilor disponibile.
 • Decontarea cheltuielilor de transport cu automobilul personal se face in limita unui consum de 7,5 litri la 100 de km, pe baza bonului de combustibil din ziua sau pre-ziua training-ului, stampilat si a copiei dupa talonul automobilului; pentru deplasarile efectuate cu microbuz sau autocar, decontul se realizeaza pe baza biletului de transport stampilat; pentru deplasarea cu trenul, decontarea se face pe baza biletului de tren.

Traineri vor fi Laszlo Bodor si Gabriela Tokes, Director de Fundraising si Comunicare, respectiv Fundraising Manager, la HOSPICE Casa Sperantei.

Training-urile si consultanta oferite de Fundatia pentru o societate deschisa in cadrul proiectului “Dezvoltarea capacitatii ONG-urilor si a grupurilor informale”. Acesta este finantat prin granturile SEE 2009-2014 si Fondul ONG in Romania.

Cu o zi inainte, pe 2 februarie, va avea loc in acelasi loc si trainingul, organizat de aceeasi fundatie, “Cum sa scriem o cerere de finantare“. Acesta se va desfasura intre orele 10:00 -18:00 si va fi sustinut de Marilena Andrei.

Formular de inscriere

Ulterior va avea loc si un webinar. Data nu a fost anuntata inca.

Sursa: centrulpublic.ro

One thought on “Training despre strangere de fonduri pentru ONG-uri”

 1. Bogdan Ionescu spune:

  Dragii mei,

  Cum fac sa ma inscriu la cursul mentionat aici in legatura cu strangerea de fonduri…
  Multumesc pentru informatii.

  Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.