Training IRT la Cluj Napoca

Institutul Roman de Training organizeaza in perioada 20-22 septembrie in Cluj Napoca o sesiune de training in domeniul managementului elaborarii propunerilor de finantare.

Trainingul are un pronuntat caracter practic si se bazeaza pe utilizarea de metode si tehnici de training dinamice si participative, specifice invatarii adultilor (lucru in echipe, jocuri de rol, exercitii).

Conceptele teoretice sunt aprofundate in cadrul aplicatiilor practice si a studiilor de caz. Prezentarile din cadrul trainingului sunt dinamice, interactive si adaptate nevoilor dumneavoastra specifice identificate in urma analizei nevoilor de formare.

In cadrul trainingului fiecare participant va primi studii de caz, exemple de bune practici, proiecte de succes, structura studiului de fezabilitate, a analizei costbeneficiu, a studiul privind impactul de mediu, a planului de afaceri, a analizei de risc.

Trainingul este destinat:

  • Reprezentantilor sectorului de afaceri care doresc sa isi dezvolte afacerea prin accesarea fondurilor structurale;
  • Persoanelor fizice interesate de specializarea in acest domeniu;

Trainingul se va derula cu un grup de aproximativ 20 de participanti.

Taxa de participare este de 850 RON/participant.
Taxa de participare include: suportul de curs; materiale de training (fise de lucru, studii de caz, legislatie relevanta in domeniu, exemple de bune practici, proiecte de succes, exemple de structura a studiului de fezabilitate, a analizei cost-beneficiu, a studiul privind impactul de mediu, a planului de afaceri, a analizei de risc, modele de grile de evaluare si repere bibliografice); CD cu materiale pe suport electronic; onorariul, transportul si cazarea trainerilor; pauzele de cafea si masa de pranz.
Taxa de participare nu acopera transportul si cazarea participantilor.

Data limita pentru inscriere este 12 septembrie 2007, ora 17:00.
Inscrierea se face in ordinea primirii de catre IRT a dosarului de inscriere complet (formularul completat, contractul de training completat si copia documentului ce atesta efectuarea platii), in limita locurilor disponibile.

Pentru detalii suplimentare:
Lavinia Dascalu
Tel: 021.311.68.58 sau 0728.929.067
E-mail: [email protected]
Web: www.irt.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.