Trilex Consulting devine R.E.P. (Registered Education Provider) al Project Management Institute

Project Management Institute (PMI) a acordat companiei Trilex statutul de Registered Education Provider (R.E.P.). Programul de training Trilex: Project Management – Fundamente a fost evaluat si  aprobat de catre PMI (Project Management Institute) ca fiind in concordanta cu standardele de calitate si profesionalism ale acestei institutii.

Project Management Institute este autoritatea internationala in domeniul managementului de proiect, iar calitatea de R.E.P. este o recunoastere in sine a valorii si contributiei adusa de Trilex la dezvoltarea managementului de proiect pe plan national.

Trilex, devenind PMI Registered Education Provider, a obtinut  recunoasterea oficiala a calitatii programelor sale si a inaltului profesionalism al trainerilor sai. Construind pe experienta a peste 1500 persoane pregatite in domeniul managementului de proiect, Trilex isi asuma un efort continuu de a mentine si creste calitatea actuala a trainingurilor din oferta sa. De asemenea, Trilex va continua inovatia in oferta de programe de specializare de pe piata locala, asa cum a facut-o in 2007 prin trainingul Business Analysis (Analiza si Managementul Cerintelor in Proiecte).

Statutul de R.E.P. permite companiei Trilex sa acorde cursantilor sai de la trainingul Project Management – Fundamente diplome de participare recunoscute la nivel international si PDUs (Professional Development Units). Acest training este util atat Project Managerilor certificati PMP  – pentru mentinerea acestei certificari, cat si persoanelor ce doresc sa obtina acest titlu – in scopul sustinerii examenul de certificare.

Trilex este o companie specializata in solutii de portfolio si project management care creeaza un mediu performant de planificare si control al proiectelor, programelor, aplicatiilor si produselor din organizatii. Trilex aduce un plus de valoare in activitatea clientilor sai prin programe complete de instruire pentru management de proiect si solutii Microsoft pentru Enterprise Project Management (EPM) care faciliteaza imbunatatirea performantei afacerii printr-o conducere centralizata, standardizata si structurata a tuturor proiectelor din organizatie.

Contact:
Trilex Consulting
Adina Cretu
Marketing Assistant
E-mail: [email protected]
Telefon: 021/637.10.26
Web-site: www.trilex.ro

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 6 martie 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.