Ultima zi de inscrieri pentru Conferinta Internationala Afaceri.ro Bucuresti

Afaceri_Craiova_3Antreprenorii care vor sa stie totul despre clustere si afacerile viitorului mai au la dispozitie o zi pentru a se inscrie la Conferinta Internationala Afaceri.ro, care se va desfasura la Bucuresti, Hotel Ramada Parc, pe 28 noiembrie.

“Pana acum si-au manifestat interesul peste 200 de antreprenori din Capitala, dar si din marile orase ale tarii. Primim in continuare inscrieri online, pe pagina oficiala Afaceri.ro”, a declarat Valerica Motoc, managerul conferintei.

Evenimentul de la Bucuresti este prima Conferinta Afaceri.ro cu participare internationala, avand ca tematica clusterele inovative, vazute ca factori-cheie in specializarea economica inteligenta.

La Conferinta Afaceri.ro Bucuresti vor lua cuvantul invitati de marca precum Florin Talpes, CEO al Bitdefender, Michael Guth, expert german care a contribuit la constituirea a doua clustere importante din industria auto si cea a lemnului, si Doina Cepalis, director general Te-Rox Prod, recunoscuta drept “cel mai dinamic antreprenor din Romania”, precum si alti profesionisti ai afacerilor.

Moderatorul sesiunii de prezentari va fi Daniel Cosnita, presedintele Asociatiei Romane a Clusterelor.

Gasiti aici lista completa, actualizata a speakerilor.

Conferinta Afaceri.ro Bucuresti va fi si un eveniment al conexiunilor si va crea conditiile pentru formarea de parteneriate intre oamenii de afaceri din diferite domenii si diferite zone ale tarii.

“Vom promova cu aceasta ocazie un nou concept de networking: o sesiune de brokeraj care se va desfasura in partea a doua a programului si in care participantii vor intra in contact direct cu speakerii si invitatii nostri speciali”, a adaugat managerul Conferintei Afaceri.ro Bucuresti.

Partenerii Arhipelago pentru Conferinta Afaceri.ro Bucuresti sunt CLUSTERO, Acces Project Investments, Volksbank si Loop Operations.

Cei care doresc sa fie prezenti la Afaceri.ro Bucuresti sunt invitati sa se inscrie aici.

Persoana de contact: Valerica Motoc, Event Operations Manager, email: [email protected]; tel: 0749/358.091.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.