Un brand romanesc s-a impus atat in tara, cat si peste hotare in domeniul decoratiunilor de interior: Artgeorgies

art-gerogies.jpg

Lucrarile Artgeorgies au castigat patru medalii de aur la saloanele de inventica de la Bruxelles, Moscova si Iasi. In spatele lucrarilor care ies din atelierele Artgeorgies “gasim o echipa de artisti care prin talentul lor, in zeci de ore de munca, dau nastere unor obiecte unicat!“.

Tendintele europene ale designului de interior promoveaza o varietate de elemente decorative pentru diferite zone ale interioarelor, ce pot transforma un spatiu monoton intr-un cadru cu stil.

O alternativa eleganta pentru decorarea diverselor zone ale casei dumneavoastra este propusa de o firma romanesca si brandul sau Artgeorgies. Este astfel propusa varianta dezvoltarii unui design complex in tehnica mozaicului si a vitraliului. Spiritul plin de viata a Artgeorgies se dezvaluie  in realizarea de proiecte ambitioase, nu numai in termeni de inovare in produse şi procese, dar, de asemenea, si in transmiterea şi diseminarea culturii si artei mozaicului si sticlei prelucrate de mana artistului, pentru publicul larg dar si pentru specialistii in domeniul artei si a designului de interior.

Utilizarea acestor produse transforma orice spatiu intr-un mediu de promovare a frumosului si a artei.  Inscrierea in noul trend al texturizarii suprafetelor este punctata prin tehnica mixta promovata de Artgeorgies. Sub brevet Artgeorgies se afla un nou material din sticla, medaliat cu 4 medalii de aur la saloane importante de inventica precum Bruxelles, Moscova si Iasi. Jocuri de culori şi modele multiple de taieturi geometrice, variate texturi si reliefari ofera senzatii puternice si solutii decorative originale atat pentru interioare contemporane cat si clasice,  unde valoarea artistica a acestor lucrari aduce un plus de stil si eleganta.

Produsele Artgeorgies pot modela un spatiu in intregime prin propunerea de opere in vitraliu ce creeaza jocuri de lumina si culoare in concordanta cu mozaicuri decorative sau tablouri realizate in sticla pictata manual tratata termic. Ambianta poate fi completata de pavimente minutios lucrate in pietre naturale si insertii valoroase de sticla fuzionata.

Aceste tehnici variate propuse de producatorul roman pot fi utilizate pentru spatii precum dormitoare sau living-uri dar si pentru sali de baie sau holuri. Pot fi creati pereti despartitori si ochiuri de lumina sau accente de culoare prin jocuri de asimetrie.

In magazinele Artgeorgies si galeriile de arta proprii, deschise in Bucuresti, Cluj si Iasi veti gasi produse de inalta calitate artistica si tehnica, clientii avand mereu posibilitatea de a realiza proiecte la comanda, cu subiecte diversificate si la dimensiunile dorite.

One thought on “Un brand romanesc s-a impus atat in tara, cat si peste hotare in domeniul decoratiunilor de interior: Artgeorgies”

  1. Sorina Chiper spune:

    Absolut minunat! m-am indragostit de Artgeorgies de cind vazut primul tablou… Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.