Un fost secretar de stat initiaza un fond pentru sprijinirea oamenilor cinstiti sa faca politica si jurnalism

bancnote-euro.jpg

Fostul de secretar de stat Valeriu Nicolae anunta initierea unui fond care sa sprijine ”oameni cinstiti sa faca politica si jurnalism asa cum ar trebui”, el precizand ca a discutat deja cu Dacian Ciolos, Andrei Plesu si Raluca Pruna, care ar fi dispusi sa fie intr-un consiliu director al unui astfel de fond.

”Am esuat de atat de multe ori incat cred ca sunt super talentat la asta. Ca pusti dupa ce imi stergeam mucii de la miorlaiala din tot sufletul ma gandeam ce as putea sa fac sa nu mai fiu in aceeasi situatie in care fie imi tabacise cineva curul (mama de cele mai multe ori) sau imi rupsese creierul sau inima. Asta ma framanta si acum”, scrie Valeriu Nicolae pe pagina sa de Facebook.

El mentioneaza ca are cateva idei pe care spera sa le poata implementa.

”Cred ca putem sa folosim ce am invatat anul asta pentru a face cateva chestii de care avem mare nevoie. Putem sa sprijinim oameni cinstiti sa faca politica si jurnalism asa cum ar trebui”, sustine Nicolae.

”Daca ne strangem indeajuns de multi mini-moguli sa cream un fond prin care noi, cei care putem si care ne dorim ca tara asta sa fie mai buna am putea sa experimentam o finantare care sa functioneze ca replica la sobolanismul politic. Dacian, domnul Plesu, Raluca Pruna sunt trei cu care am discutat si care ar fi dispusi sa fie intr-un consiliu director al unui astfel de fond”, anunta Valeriu Nicolae.

El spune ca sunt deja 40 de persoane dispuse sa cedeze lunar o parte din salariile lor pentru ”a finanta idei mai destepte decat ale noastre”.

”Daca reusim sa fim cateva sute sau cateva mii putem sa schimbam dependentele de tip sobolan politic -jurnalist vuvuzea care au efecte catastrofale de care ne plangem multi dintre noi. Am zis ca merita incercat. Ar trebui sa fim minim 200 pentru a face chestia asta functionala. Se mai baga cineva ?”, mai scrie Nicolae, unul dintre primii interesati sa contribuie la acest proiect si care ii raspunde pe Facebook fiind Dragos Pislaru.

Valeriu Nicolae a fost secretar de stat in Ministerul Muncii, iar in urma cu aproximativ trei luni a fost numit reprezentant special al secretarului general al Consiliului Europei pentru problemele romilor.

Sursa: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.