Un manual gratuit pentru intreprinzatori

Intreprinzatorii din Romania beneficiaza, incepand de astazi, de un nou instrument util in activitatea lor – "Intreprinzatori si afaceri ", un manual online al intreprinzatorilor in afaceri oferit gratuit de website-ul Plandeafacere.ro.


Manualul "Intreprinzatori si afaceri " cuprinde 14 capitole cu informatii utile si exemple concrete pentru cei care au initiativa si isi asuma riscul de a incepe propria lor afacere:
– Intreprinzatorul – definitie, caracteristici, mituri si prejudecati;
– Avantaje si dezavantaje;
– Autoevaluare;
– Idei de afacere;
– Evaluarea oportunitatilor;
– Riscul noilor afaceri;
– Lansarea in afaceri;
– Alegerea tipului de firma;
– Planul de afacere;
– Finantarea afacerii;
– Amplasare si amenajare;
– Resursele umane;
– Marketingul;
– Controlul financiar.

Prin parcurgerea acestui manual, intreprinzatorii pot afla mai multe despre initiativa in afaceri ca proces complex ce presupune depasirea unor bariere psihologice si de mentalitate, administrative si financiare.

Plandeafacere.ro mai ofera utilizatorilor sai si un Ghid gratuit de realizare a unui plan de afacere, acesta fiind reorganizat pe capitole astfel incat sa faciliteze parcurgerea informatiilor utile pe care le contine. Capitolele trateaza aspecte precum necesitatea unui plan de afacere; cum trebuie sa arate un astfel de plan; care sunt componentele planului; proiectii financiare; controlul activitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.