Un ONG din Finlanda cauta parteneri pentru Masura 2.3 Proiecte ale societatii civile

ong.jpeg

Active European Citizen Finland (AEKS), o organizatie neguvernamentala din Finlanda, doreste sa se implice ca partener intr-un proiect la Masura 2.3 Proiecte ale societatii civile.

Scopul asociatiei nonprofit este de a promova cooperarea europeana activa intre organizatiile societatii civile pe teme de bunastare, educatie, cultura si alte domenii ale societatii civile. AEKS se ofera sa organizeze evenimente pentru discutii, sa desfasoare activitati de cercetare si alte activitati relevante pentru proiect.

Posibilii aplicanti interesati de cooperare sunt rugati sa contacteze direct persoana indicata, in timp util.

Mai multe informatii in acest document.

Sursa: Europa pentru Cetateni

2 thoughts on “Un ONG din Finlanda cauta parteneri pentru Masura 2.3 Proiecte ale societatii civile”

 1. Asociatia Suflet Din Suflet spune:

  Sunt presedintele unei Asociati ONG,  ma  rog  poate  nu  redactez totul in termini juridici ,  Ma numesc  R  Valerian  Liviu ,  reprezint Asociatia Suflet Din suflet ,  inregistrata in Slatina Olt  .  Sincer acuma am  nevoie de ajutorul tuturor am proiecte si idei noi de a face ceva efectiv ,  eu  insu-mi  am  problem  de sanatate  , fac dializa de 10 ani si pot sa spun in singur lucru  coruptia si sitemul acesta ticalosit ii ucide pe oameni , vreua sa schimb ceva nu stiu cum am viziune  dar totul se face prin bani sau idei stralucite , nu  vreua sa  fac  pe lupul moralist eu chiar  vreua din tot sufletul sa pot adduce in aport  in bine la schimbarea tari , asta las in urma pot muri si maine dar vreu sa pot lasa in singur lucru corectitudine ,/,..sau  normalitate .
  Daca ma puteti ajuta  am in numar de tel la care ma puteti gasi si va pot explica in amanunt demersurile mele , tot ce  am  realizat  ,  intr-o  mare  de  oameni si nevoi , dar mai ales intr-o  democratie  fara legi clare ,
  Telefon R Valerian  Liviu
                0765662678
  Doamne  ajuta  ,  multa  sanatate  !

 2. Brecica spune:

  Buna, sunt interesat pentru a intra în relația cu ONG ul finlandez…Și noi derulăm în prezent acțiuni și activități care sunt de interes civic. Va rog sa mi dați datele necesare pentru a intra în relația cu ei. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.