Un sfat pe zi – Companii agricole

Anonim, 39 de ani, manager, Bucuresti

Intrebare: “Sunt manager in cadrul unei companii agricole cu activitate in domeniul produselor de protectie a plantelor.  Ne confruntam, in ultima perioada, cu diferite probleme atat de probleme tehnic (pe care le rezolvam cu usurinta), cat si de PR sa zic. In domeniul nostru de activitate este mai dificil sa lansezi o campanie de relatii publice si comunicare sau proiecte de CSR. Ce ne-ati recomanda din aceste punct de vedere?”

Raspuns: V-as recomanda fie sa realizati un proiect in domeniul de activitate al companiei in parteneriat cu mediul public (universitati de exemplu: concurs pentru promovarea tinerilor profesionisti ) sau societatea civila (promovarea unei pozitii comune in domenii-cheie), fie, in contextul european actual, crearea unei platforme nationale corporatiste in domeniul agricole si realizarea unei pozitii oficiale privind Politica Agricola Comuna post 2013 la nivelul acesteia.

About Codrin Paveliuc

Codrin Paveliuc Olariu este cercetator postdoctoral in cadrul Departamentului de Economie si Dezvoltare Rurala a Gembloux Agro Bio Tech, University of Liege, Belgia. Are un doctorat in Management si marketing in agricultura, Master in Management agricol, fiind Inginer Diplomat in Agricultura. Specialist in politici publice pe probleme cum ar fi securitatea alimentara, agricultura sau dezvoltarea rurala, a lucrat cu Groupe de Bruges, Guvernul Romaniei (MADR) , Comisia Europeana si diverse companii de consultanta. Este Presedintele Comitetului Director al YPARD (Young Professionals` Platform for Agricultural Research for Development) si fondator al YPLD (Young Professionals in Local Development).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.