Un singur training, doua certificari – pentru cariera ta in Project Management

tenstep.jpgAcum ai posibilitatea sa dobandesti atat certificarile internationale
PMP®
(Project Management Professional) si CAPM® (Certified Associate in
Project Management), cat si atestarea CNFPA, cod COR 241919 – "Manager
de Proiect", recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei
Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

TenStep Romania organizeaza in luna Octombrie o noua sesiune a trainingului "PMP® Exam Prep", destinat celor care doresc sa obtina certificarea international in Project Management.

Administrat de catre PMI (Project Management Institute), programul de certificare PMP® se bucura in prezent de cea mai larga recunoastere international. Realizat pe baza standardului PMBOK Guide, Fourth Edition, trainingul TenStep PMP® Exam Prep este calea cea mai sigura pentru dobandirea certificarii internationale intr-o profesie a carei valoare de piata este in continua crestere peste tot in lume: Managementul de Proiect.

Trainingul  va avea loc in perioada 15-16, 22-23, 30 Octombrie la sediul TenStep Romania, situat in Str. Anastasie Panu nr. 50, Sector 3, Bucuresti.

Pentru mai multe detalii privind trainingul "TenStep PMP® Exam Prep", va invitam sa accesati site-ul TenStep Romania, sectiunea Training. Inscrierile rapide beneficiaza de reduceri de pret!

Programul TenStep PMP® Exam Prep cuprinde 35 ore de training intensiv, distribuite pe durata a 5 zile, care acopera cele 9 domenii de cunostinte incluse in Standardul International PMBOK® Guide, Fourth Edition. Informatiile se regasesc in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului.

Participarea la aceste traininguri va fi atestata prin TenStep Training Certificate, document necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI (Project Management Institute) la sustinerea examenelor de certificare PMP® si CAPM®.

TenStep Romania este prima companie romaneasca abilitata ca Registered Education Provider (R.E.P.) de catre Project Management Institute (PMI), inca din anul 2004.

TenStep Romania este singura companie de consultanta care ofera clientilor sai servicii de Process Improvement pe baza modelului CMMI, fiind agreata de catre Software Engineering Institute ca SEI Partner.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, S.U.A. si cu birouri in alte 27 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte, Imbunatatirea Proceselor si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.