Util beneficiarilor Regio: Modelul de cerere pentru suportarea de la bugetul de stat a corectiilor financiare

stilou_mana.jpg

stilou_manaAutoritatea de Management pentru Programul Operational Regionala facut publica modalitatea de transferare a sumelor aferente corectiilor financiare suportate din bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP).

Astfel, sumele aferente corectiilor financiare suportate din bugetul MDRAP, conform prevederilor Ordonantei Guvernului nr.14/2013, vor fi transferate beneficiarilor institutii publice locale in contul disponibil special, deschis la Trezorerie, potrivit clasificatiei bugetare indicate de catre Ministerul Finantelor Publice.

Pentru institutiile publice finantate partial sau integral din venituri proprii, va fi utilizat contul de disponibilitati prin care acestea isi desfasoara activitatea.

Atasam si modelul de solicitare pentru suportarea de la bugetul de stat a sumelor aferente corectiilor financiare aplicate pentru abaterile de la conformitatea cu legislatia in domeniul achizitiilor publice, in conformitate cu Ordonanta Guvernului nr. 14/2013 privind reglementarea unor masuri fiscal-bugetare pentru suportarea de la bugetul de stat a sumelor aferente corectiilor financiare aplicate pentru abaterile de la conformitate cu legislatia in domeniul achizitiilor publice.

Documente anexate:

Adresa clasificatie bugetara Ministerul Finantelor Publice (PDF) 

Model de solicitare pentru suportarea de la suportarea de la bugetul de stat a corectiilor financiare (DOC)

Sursa: AM POR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.