Vatra Dornei modernizata cu fonduri europene

2fa67f482133f1c934235b73c2a03954_XL.jpg

Doamna Rovana Plumb, ministru delegat pentru Fonduri Europene, a semnat contractul de finantare pentru proiectul „Crearea unui spatiu de agrement si loisir in statiunea balneo – climaterica Vatra Dornei”.Doamna Rovana Plumb, ministru delegat pentru Fonduri Europene, a semnat contractul de finantare pentru proiectul „Crearea unui spatiu de agrement si loisir in statiunea balneo – climaterica Vatra Dornei”.

Cofinantat prin Programul Operational Regional 2014-2020 si initiat de Primaria municipiului Vatra Dornei, proiectul are o valoare totala de aproximativ 672 de mii euro, din care 80% reprezinta valoarea finantarii nerambursabile alocate de MDRAPFE.

„Salut initiativa municipalitatii din Vatra Dornei si sper ca prin aceasta investitie cu bani europeni sa redam statiunii Vatra Dornei renumele de altadata”, a declarat doamna Rovana Plumb, ministru delegat pentru Fonduri Europene.
Prin intermediul acestui proiect, se estimeaza cresterea numarului de vizitatori cu 20%. Turistii dar si localnicii din Vatra Dornei, vor beneficia de posibilitati multiple de agrement si petrecerea timpului liber, in cadrul noilor spatii de activitati create prin proiect.

Astfel, in cadrul proiectului sunt planificate urmatoarele lucrari:• Realizarea unui teren de tenis/ baschet imprejmuit, cu o suprafata de 700 mp;• Amenajarea unui teren multisport acoperit pe timp de iarna, cu suprafata de 1042 mp;• Construirea a 676 mp de piste biciclete (cu sens unic);• Realizarea a 1620 mp alei pietonale;• Crearea unui spatiu de agrement si loisir cu o suprafata de 13.248 mp, in statiunea balneo-climaterica Vatra Dornei.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.