Venture Capital Industry in Romania – Straight Talks

Eveniment-DLA-Piper.png

DLA Piper Dinu SCA si Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii va invita la un workshop in care vom dezbate probleme de afaceri si probleme juridice, vom analiza prezenta fondurilor de tip Venture Capital (Capital de Risc) in Romania si afacerile companiilor finantate cu ajutorul unui fond de tip Venture Capital.

  • Ce inseamna Venture Capital in Romania? Piata, oportunitati, legislatie.
  • Comunicare pentru start-up-uri: ce poveste asteapta fondul de tip Venture Capital de la un antreprenor?

Acest atelier foarte practic dezvaluie logica, mecanismele si instrumentele de gandire pe care antreprenorii experimentati le folosesc pentru a lua decizii si a construi companii noi finantabile cu ajutorul fondurilor de investitii de tip Venture Capital, precum si conceptele juridice cheie dintr-un “Term Sheet”.

O prezentare practica si discutii cu privire la termenii cei mai specifici dintr-o afacere finantata de un fond VC (drepturi de preferinta, protectia impotriva dilutiei, drepturile de preemptiune etc.)

Provocarile si dilemele in industria Venture Capital nu sunt putine. Antreprenori si jucatori activi de pe piata romaneasca ne vor ajuta sa dezbatem si sa continuam constructia industriei.

Scopul nostru este de a avea o discutie deschisa si interactiva cu privire la subiectele care va intereseaza cel mai mult, provocarile comerciale si juridice cu care va puteti confrunta in contextul unei investitii cu capital de risc.

In domeniul juridic, ne propunem sa oferim o perspectiva atat a specialistilor din SUA, cat si a celor romani.

Pentru inregistrari, contactati-ne la adresa de e-mail: [email protected]

Inregistrarea se face in limita locurilor disponibile.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.