Vocea patriotului…

Lasam pentru o perioada mai calma continuarea Reformei in administratie (a articolului, fireste – REFORMA propriu-zisa nici n-a inceput) si ne aplecam asupra evenimentelor de ieri, de azi, de maine.

Ieri, 29 noiembrie ROMANIA era indemnata sa-si puna busuioc sub perna, sa-si viseze in noaptea Sfantului Andrei ursitul ( a se citi PARTIDUL) care vine in relatie cu o droaie de copii care de care mai uninominali!

Azi, 30 noiembrie Sfintul Andrei insusi daca ar fi candidat si ar fi avut in CV -ul lui crestinarea Romaniei, tot n-ar fi sarit participarea la vot, la ora 14 de 25 %!  Suntem de acord , e Sfant, dar ce a facut inainte, domle? Si originea lui nesanatoasa…sa ne lase in pace, noi sintem romani!

Maine, 1 DECEMBRIE – hai romane scoala-te sau desteapta-te, cum vrei tu numai fa ceva, ca iti bate criza la usa!  Nu poti?  Ai chefuit trei zile? Aaa, dar ce ai sarbatorit? Sfantu’Andrei, INDIPENDANS DEI si …mai era ceva, cu Uninominalu’ dar cand sa-l sarbatorim si pe ala, s-a rupt filmu’!

About Emilia Moldovan

Emilia Augusta Moldovan. Deviza: Intamplarea nu ajuta decat o minte pregatita.

One thought on “Vocea patriotului…”

  1. Calina spune:

    Asa e,nimeni nu-i profet in tara lui. Desi il revendicam pe Sf. Andrei,ai dreptate ca daca ar fi candidat, tot nu se ducea lumea la vot! Interesanta idee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.