O tema fierbinte

Un subiect fierbinte pentru mine ca si consultant, dar si ca brailean, este cel relatat in articolul http://www.ziaruldebraila.ro/politic/discriminare_de_75_de_milioane_de_euro.html.

Sunt foarte multe de comentat pe aceasta tema, inca nu mi-am intrat in programul normal, dar nu puteam rata punerea acestei teme in blog.

Voi reveni pe aceasta tema, pentru mine fiind o tema ce ma interesaza nu numai profesional.

Va recomand spre studiu: Strategia Municipiului Braila 2008. Cu cateva referiri la subiect, tag-urile puse de mine nu o sa vi sa para deplasate.

0 thoughts on “O tema fierbinte”

  1. Marian GHIONU spune:

    “Co-finantare europeana de pana la 98% pentru dezvoltarea polilor de crestere” (sursa: http://www.fonduri-finantari.eu/articol/co-finantare-europeana-de-pana-la-98-pentru-dezvoltarea-polilor-de-crestere) – binenteles, Braila si Galati ….

  2. Marian GHIONU spune:

    Articolul “Conflict pentru 1.000 de hectare” (http://www.ziaruldebraila.ro/politic/conflict_pentru_1.000_de_hectare_.html) il postez pentru ca, din pacate, solutia la tema propusa si de care sunt direct interesat, respectiv “zona metropolitana Braila-Galati”, nu poate face abstractie de politica. Parerile expuse in articol nu mi le asum, dar pentru o discutie in cunostinta de cauza mi se pare utila o prezentare a opiniilor protagonistilor, de moment, chiar si politici. Sau mai ales politici.

    PS Pentru ca s-a terminat campania, patru ani sper ca aceste abordari sa nu deranjeze prea multa lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.