Volksbank doreste conversia creditelor in franci la un curs de 2,38 lei/franc

volksbank.jpg

volksbankConform unor surse, Volksbank pregateste in aceste zile o oferta surpriza pentru clientii cu credite in franci elvetieni: conversia imprumutului la 2,38 lei/franc, in conditiile in care cursul de schimb este, in prezent, de 3,68 lei/franc.

Clientii Volksbank care s-au imprumutat in franci elvetieni ar putea primi zilele urmatoare o oferta din partea bancii de a-si schimba moneda imprumutului in lei sau in euro, la un curs foarte bun: 2,38 lei/francul elvetian, sustin surse din piata citate de HotNews.ro.

Aceleasi surse sustin ca banca pregateste in aceste zile in mare discretie oferta, incercand sa stinga din litigiile in instante si sa opereze o corectie de imagine a institutiiei.

Intr-un mesaj transmis membrilor grupului de clienti nemultumiti ai Volksbank, organizat initial pe Internet, liderii acestui grup au anuntat ca: “VB pregateste o oferta privind conversia creditelor in CHF pe care deocamdata o tine in sertar. Dar avem si noi sursele noastre si, ca de fiecare data, suntem mai rapizi decat ei. Dupa cum se poate vedea din documentele atasate, intentioneaza sa micsoreze soldul creditelor si de abia apoi sa faca conversia. Dobanda propusa dupa conversie este variabil“.

Sursa: Adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.