WEBINAR: Relatia Manager de proiect – Analist de business in proiectele cu management adaptativ

pmiPMI ROMANIA Chapter in parteneriat cu Microsoft Romania continua seria Webinar-elor, sub egida “Ora de Project Management“.

Seria de webinare revine, de aceasta data cu o tema care va pune managementul de proiect in relatie cu o alta disciplina (si care ne va scoate din sfera IT&C): “Relatia Manager de proiect – Analist de business in proiectele cu management adaptiv“.

Dezvoltarea solutiilor de business este locul de intalnire a doua discipline complementare: managementul de proiect si analiza de business. Cele doua framework-uri, PMBOK ® si BABOK ® isi dau mana pentru a da nastere unei intelegeri comune menite sa clarifice ciclul de viata al solutiei de business in care atat managerul de proiect, cat si analistul de business au un loc de frunte. Mai ales in domeniile industriilor noi, in cadrul proiectelor complexe sau complicate, in circumstante dificile, managementul cerintelor este firul Ariadnei.

Speaker-ii, Victoria Cupet OCEB, OCUP, OCSMP si Codrin Nicolau, PMP, vor urmari sa clarifice aceste tendinte actuale si sa va suscite interesul pentru studiul domeniilor conexe managementului de proiect.

Evenimentul va avea loc in data de 05.07.2011, incepand cu orele 18:00.

Mai multe detalii: AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.