Windows 8 este acum disponibil in catalogul online al TechSoup Romania

laptop.jpg

Organizatiile nonguvernamentale pot solicita acum Windows 8: upgrade-uri Windows 8 Professional si Enterprise si Get Genuine, prin intermediul Programului de donatii Microsoft al TechSoup Romania.

Cu un nou design ce permite o mobilitate crescuta prin intermediul noului stil metro cu aplicatii, in locul icon-urilor conventionale, Windows 8 este un sistem inovator, care se diferentiaza de sistemele precedente Windows. Se pastreaza unele aspecte cu care ne-am obisnuit la Windows XP si Windows 7, dar se renunta la butonul “Start” in favoarea unui nou aspect, integrat cu aplicatiile si a unei sincronizari mai usorare cu servicii bazate pe cloud. Exista, de asemenea, numeroase imbunatatiri care nu sunt vizibile in interfata, precum o amprenta redusa asupra memoriei, performanta mai buna decat cea din Windows 7, precum si reducerea cerintelor de spatiu pe disc.

Daca ati primit o donatie de sistem de operare Windows prin intermediul Programul de donatii Microsoft TechSoup Romania, care are inclusa optiunea Software Assurance (care este inca valabila) aveti posibilitatea sa faceti upgrade la Windows 8 fara nici un cost suplimentar.
 
Gestionarea istoricului de comanda

Pentru a va ajuta sa gestionati donatiile dvs. Microsoft, am creat centrul de donare Microsoft. Organizatiile pot urmari cu usurinta ce donatii au primit pana in prezent, ce software mai pot solicita, cand se reseteaza ciclul lor de comanda si valoarea de piata a donatiilor de software Microsoft primite pana in prezent. Contul acesta poate fi accesat prin intermediul Volume Licensing System Center (VLSC).

Luati-va versiunile complete ale Windows 8

Pe langa upgrade-urile disponibile in catalogul online, Microsoft a facut de asemenea donatii de versiuni complete ale sistemelor de operare Windows 8 disponibile prin intermediul programul Microsoft Get Genuine.

In cazul in care organizatia dvs. dispune de PC-uri cu sisteme de operare ilegale, gratuite sau de baza – primite prin intermediul donatiilor de calculatoare sau prin cumpararea de calculatoare la preturi foarte scazute – puteti solicita sistemele de operare Windows 8 prin Get genuine.

Programul Microsoft Get Genuine ofera organizatiei dvs. sansa de a obtine software legal si Windows upgradabil pe computerele existente. Acest lucru permite organizatiei dvs. sa actualizeze cu usurinta prin programul de donatii Microsoft al TechSoup Romania atunci cand urmatoarea versiunea sistemului de operare este lansata.

Mai multe despre programul Microsoft Get Genuine puteti regasi aici.

Sursa: TechSoup Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.