Surprize la Targul de Cariere eJobs Expo Iasi: sute de oferte de angajare, concursuri si seminarii

Sute de joburi dintr-o varietate de domenii vor fi oferite la editia de toamna a celei mai mari retele de targuri de cariere din tara si din Republica Moldova, care revine in Iasi in zilele de 8 si 9 noiembrie, la Palas.

Participantii la acest targ vor putea intra in contact direct cu angajatori precum Renault, partenerul evenimentului, AROBS si Yonder, sponsorii targului, precum si Amazon, Autoliv, Capgemini, Cenit, CIPO, Educativa, Fidelia Casa, Grawe Romania, Kuka, LexNavigator, Lugera & Makler, MiOS, Professional, Route 66, Santorini Resorts, SCC dar si altii.

Targul se adreseaza in special tinerilor cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani, studenti sau absolventi, dar si altor persoane in cautarea unui loc de munca.

Accesul este liber si se va face intre orele 10.00-16.00.

Angajatorii care si-au confirmat deja prezenta la aceste targuri se regasesc la adresa http://www.targuldecariere.ro/angajatori.php.

La Iasi, evenimentul se desfasoara in colaborare cu Centrul de Cariera al Universitatii Alexandru Ioan Cuza si cuprinde o suita de activitati de cariera: 14 ateliere, 2 prezentari, o proiectie de filme si doua evenimente bazate pe metode de educatie nonformala. Participarea este gratuita, pe baza de inscriere online la adresa https://cariera.uaic.ro/zilelecariereiuaic/.

Tot la targ, participantii au posibilitatea de a se inscrie la o tombola, unde pot castiga premii sugestive si amuzante – o chitara electrica, o lopata si un trafalet – cu ocazia campaniei din acest an, “Avem jobul care ti se potriveste“.

Targul de Cariere eJobs Expo este cea mai mare retea din Romania si din Republica Moldova, care aduce impreuna sute de angajatori si mii de candidati. Proiectul, demarat initial in 2006 de agentia Fapte, se desfasoara in prezent in parteneriat cu eJobs.ro, care a initiat anul trecut seria evenimentelor eJobs Expo. La ora actuala suntem prezenti in orase precum Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Tirgu Mures, Chisinau, respectiv Balti si ne adresam angajatorilor de orice profil si tuturor persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

Mai multe informatii pe www.targuldecariere.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.