Proiecte de comunicare, constientizare publica si educatie pentru dezvoltare

UNDP.jpeg

Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei (MAE) in parteneriat cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP) au lansat Call for Communication and Awareness Raising Projects in the field of Development Cooperation.

Aceasta initiativa are loc sub umbrela proiectului „New ODA Cooperation Partnership with Romania„, implementat de catre MAE si UNDP, care sprijina, printe altele, cresterea constientizarii publice si implicarea activa a cetatenilor in domeniul dezvoltarii internationale.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 23.06.2014
Valoare maxima: 6.000 USD

call-undpSunt invitate sa depuna propuneri de proiecte: organizatiile societatii civile, institutiile de invatamant si mass-media din Romania.

Proiectele vor viza: comunicarea, educatia pentru dezvoltare si constientizarea publica in domeniul cooperarii internationale pentru dezvoltare.

Actiunile eligibile pot include campanii de informare, comunicare si crestere a constientizarii publice, evenimente care promoveaza participarea si dezbaterea pe teme din domeniul cooperarii pentru dezvoltare, proiecte bazate pe teme legate de Obiectivele de Dezvoltare ale Milieniului si agenda de dezvoltare post-2015, precum si evenimente publice organizate in jurul unor diferite zile internationale.

Propunerile selectate vor fi finantate cu pana la 6.000 USD/proiect.

Propunerile de proiect se formuleaza in acest document si apoi se trimit la adresa de e-mail [email protected] si [email protected] pana pe 23 iunie 2014, orele 11.00 a.m.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului
Ghidul aplicantului

Finantator: UNDP

Sursa: Stiriong.ro

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.