10 antreprenori din IT au cerut finantari de 6 mil. euro la VentureConnect

ventureconnect1.jpg

VentureConenct, June 20, OverviewUn numar de 10 companii si antreprenori – reprezentand start-up-uri sau companii cu vechime pe piata – au incercat sa atraga interesul investitorilor din Romania si strainatate care au participat la a noua editie a VentureConnect, un eveniment care pune fata in fata antreprenori din IT si online cu investitori. Suma totala a finantarilor cerute a fost de 6 milioane de euro – cea mai mica suma solicitata fiind de 60.000 de euro, iar cea mai mare de 2 milioane de euro.

Vrem o finantare de doua milioane de euro, pentru care oferim o participatie minoritara in companie. Finantarea poate fi oferita si in transe de cate 500.000 de euro“, le-a spus investitorilor George Grama, unul dintre fondatorii si managerii Mondo Taxi, o companie cu sediul central in Statele Unite care a lansat o aplicatie prin care pot fi comandate taxiuri si care este deja functionala in Arabia Saudita si in teste in Melbourne si Sidney (Australia) si in Stockholm (Suedia).

O finantare de 1,2 mil. euro a cerut la Venture Connect Claudiu Tanasescu, CEO al companiei Share Dimension, care a dezvoltat Cinema Scheduler, o solutie care le permite lanturilor de cinematografe sa creeze automat un program de rulare a filmelor, in functie de mai multe criterii.

Mai multe detalii: www.zf.ro

One thought on “10 antreprenori din IT au cerut finantari de 6 mil. euro la VentureConnect”

  1. robert spune:

    Buna as dori sa infiintez o firma dar sunt chirias si nu am o firma si nici bani sa contribui pentru infiintarea firmei, la fiecare proiect ma lovesc de usi inchise, stiti cumva un proiect care m-ar putea ajuta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.