10 modalitati prin care poti castiga increderea clientilor tai

cooperare-incredere.jpg

cooperare-incredereDaca nu esti un antreprenor interesat in a-ti crea un brand care sa inspire incredere oamenilor, atunci esti pe drumul gresit. Trebuie sa iti propui sa castigi clientii si sa ii tii aproape de afacerea ta, cat mai mult timp posibil. Mai jos sunt 10 cai prin care poti face posibil acest lucru:

1. Renunta la tentatia de a vinde un produs sau un serviciu care nu reprezinta cea mai buna optiune pentru clientii tai. Trebuie sa accepti faptul ca uneori pur si simplu nu poti oferi cea mai buna solutie, produs sau serviciu la cel mai bun pret de pe piata. In aceste conditii, trebuie sa fii cinstit cu clientul tau, in loc sa faci promisiuni pe care nu le poti indeplini.

2. Clientii vor fi mereu in cautare de produse care sa le satisfaca nevoile. In acest sens, asigura-te ca esti corect in ceea ce priveste prezentarea avantajelor, beneficiilor sau a caracteristicilor produsului sau serviciului pe care incerci sa il vinzi. Astfel, ii lasi pe ei sa decida daca tu le poti oferi ceea ce ei isi doresc cu adevarat.

3. Niciodata sa nu promiti lucruri pe care nu le poti livra. Este foarte greu sa spui “nu” clientilor atunci cand acestia iti cer diverse lucruri. Daca insa vei face promisiuni cu privire la un anume termen de livrare pe care nu il vei respecta, atunci brandul afacerii tale va avea cu siguranta de suferit.

Citeste tot articolul pe Entreprenoria.com (in limba engleza)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.