200 de startup-uri din IT se intalnesc cu investitorii la Varsovia

wolves-summit-march-opening.jpg

200 de startup-uri din domeniul IT se vor intalni in octombrie, la Varsovia cu investitorii si antreprenorii din toata lumea interesati de inovatiile in tehnologie. Cea de-a sasea editie Wolves Summit este dedicata exclusiv startup-urilor si companiilor din Europa Centrala si de Est.

Organizatorii vor alege 200 de startup-uri, selectia facandu-se in functie de nevoile pietei si de inovatiile pe care le aduc. Acestea vor participa la sesiuni de networking cu reprezentanti ai corporatiilor din domeniu si cu reprezentanti ai fondurilor de investitii.

“Am observat o dezvoltare constanta a companiilor de tehnologie din regiune si vedem un imens potential in ele. in editiile anterioare ale Wolves Summit am avut sute de companii din aceasta parte a Europei, astfel incat la aceasta editie dorim sa oferim oportunitatea de dezvoltare si investitoriilor si organizatiilor care cauta inovatii in aceasta regiune, sustine Piotr Piasek, co-fondatorul Wolves Summit.

La eveniment sunt asteptati sa participe 150 de investitori si 250 de reprezentanti ai marilor companii din toata lumea. Startup-urile interesate se pot inscrie pe site-ul oficial al evenimentului.

Wolves Summit se desfasoara in perioada 10-11 octombrie la Varsovia, in Polonia.

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.