21 de startup-uri din Sibiu si Timisoara au intrat in finala Innovation Labs 2018

IL2018-Sibiu-2_0.jpg

13 startup-uri din Timisoara si 8 din Sibiu s-au calificat in urma participării la hackathoanele care au avut loc in week-end. Echipele care au convins juriul si publicul cu produsele lor vor participa in 21 mai 2018 la evenimentul Demo Day din Bucuresti, al Innovation Labs, alături de finalistii din toată țara.

Toate echipele calificate in urma Hackathonului urmează să intre intr-o perioadă intensă de training de 10 săptămâni, timp in care se vor intâlni săptămânal cu mentorii lor. Antreprenori si oameni de business de vârf vor impărtăsi experiențele lor cu tinerii din cadrul programului, oferindu-le acestora o nouă viziune in explorarea ecosistemului antreprenorial românesc. in plus, tinerii vor beneficia de acces la tehnologii de ultimă generație pentru dezvoltarea produsului, prin intermediul partenerilor programului.

Startup-urile calificate din Timisoara sunt: RENTO, FOODBOX, RockMyMonday, VR Market, Up My Fintech, Campfire Tales, XVision, Reactive Boards, MaskedMan, Easy Shopping, GearJobs, PharmOnline, BONOBO

Startup-urile calificate din Sibiu sunt: Natural Beats, Eden, Decoco, Music IT, EZBuy, CricD, Toddler Meal , Feeder, Toddler Meal si Feeder

Pe 21 mai, in cadrul Demo Day, finalistii programului isi vor prezenta prototipurile in fața partenerilor, a reprezentanților media si a potențialilor investitori, urmând ca echipele cele mai convingătoare să fie premiate si să beneficieze de sprijinul Innovation Labs si al susținătorilor programului si după incheierea perioadei de mentorat.

Innovation Labs 2018 este un program organizat de Tech Lounge, Simplon, Asociația Calemis, EduHub si Rosenc cu sprijinul Orange, Carrefour, BRD – Groupe Société Générale, Continental, OMV Petrom, precum si The Romanian-American Foundation ca partener strategic, impreună cu partenerii academici: Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iasi, Universitatea Politehnica Timisoara si Universitatea de Vest din Timisoara.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top