Project Management. Pregateste-te sa obtii certificarea PMP la trainingul din 2 – 6 iunie

Lucrezi in project management si vrei sa iti dezvolti o cariera in domeniu. Compania ta are nevoie de competente certificate in management de proiect pentru a-si derula proiectele si creste afacerea. Recunoasterea internationala a competentelor de profesionist in management de proiect cu siguranta nu va trece neobservata.

Certificarea Project Management Professional (PMP) raspunde tuturor acestor nevoi iar TenStep te ajuta sa te pregatesti temeinic pentru examenul de certificare explicandu-ti standardul international in management de proiect, Project Management Body of Knowledge (PMBOK), care sta la baza examenului.

Participand la trainingul TenStep de pregatire pentru obtinerea certificarii PMP veti obtine Certificatul de Participare TenStep, in baza caruia va veti putea inregistra pentru a sustine examenul de certificare. Certificatul de Participare TenStep atesta participarea Dvs. la 35 de ore de training in management de proiect, in baza standardului PMBOK.

Pentru a fi eligibili pentru examen, trebuie sa obtineti cele 35 de ore de training in cadrul unui program de instruire organizat de un furnizor abilitat R.E.P (Registered Education Provider).

Trainingul TenStep PMP Exam Prep este primul program de acest gen din Romania, fiind abilitat de catre Project Management Institute (PMI) – administratorul programului de certificare PMP – spre a fi furnizat catre public inca din 2004. Trainingul si Certificatul de Participare eliberat de TenStep la finalul cursului sunt recunoscute pe plan global prin abilitarea Registered Education Provider (R.E.P.) acordata de catre PMI furnizorilor de servicii de instruire care intrunesc standardele de calitate ale institutiei.

TenStep Romania este primul furnizor de training R.E.P. din Romania. Aceasta abilitare asigura indeplinirea celor mai ridicate standarde internationale de livrare a programelor de training in Managementul Proiectelor si confirma profesionalismul instructorilor si consultantilor nostri.

In perioada 2-6 Iunie 2008, TenStep organizeaza o noua sesiune a trainingului TenStep PMP Exam Prep, in Bucuresti. Inregistrarile la aceasta a patra sesiune din 2008 se pot realiza pana la data de 16 mai 2008, in limita locurilor disponibile, prin e-mail la [email protected] sau telefonic, la 021-230.12.04.

Pretul de lista al programul este de 800 EURO + TVA, dar inregistrarile complete realizate pana la data 30 aprilie 2008 beneficiaza de oferte promotionale. Astfel, puteti obtine fie o reducere de 15% din pretul de lista, fie 1 loc GRATUIT la 5 inregistrari realizate la pretul de lista, cu conditia ca semnarea contractului de training si efectuarea platii aferente sa se realizeze pana la 30 aprilie 2008. Pentru mai multe detalii legate de ofertele promotionale, va rugam sa ne contactati la [email protected] sau telefonic la 021-320.12.04.

Pentru detalii suplimentare legate de acest program de training va rugam sa vizitati www.TenStep.ro si sa consultati brosura de training.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, Georgia si cu birouri in peste 30 de tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si training pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office (PMO).

Pentru mai multe detalii legate de competentele si serviciile TenStep va invitam sa vizitati www.TenStep.ro.

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 17 aprilie 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.