55k EUR pentru dezvoltarea de aplicații inteligente în Europa

DigiFed-logo-horizontal-M.png

Status: Activ
Buget: 55.000 EUR
Termen limită: 9 iunie 2020

OBIECTIV

DigiFed își propune să ofere IMM-urilor sprijinul necesar pentru introducerea tehnologiilor digitale în produsele și serviciile lor. Acesta va reuni șase Digital Innovation Hubs (DIH) din diferite țări și le va conecta cu alte DIH/rețele DIH pentru a crea o ofertă de servicii transfrontaliere durabile la nivelul întregii UE.

Acest prim apel este specific orientat către „Application Experiments”, ceea ce înseamnă că aplicantul are o idee bună despre o inovație, o viziune clară asupra pieței și are nevoie de expertiză tehnică și/sau în inovare în afaceri pentru a valida conceptul. Astfel, sunt eligibile propunerile care se adresează oricărui domeniu smart, care vizează proiecte CPS Software-Intensive sau System-Integration.

De ce vor beneficia IMM-urilor selectate:
✔️ acces la platforme industriale din domeniul sistemelor fizice cibernetice și încorporate;
✔️ asistență pentru produse care vizează introducerea inovațiilor pe piețele țintă;
✔️ finanțare de până la 55 000 EUR, reprezentând 70% din bugetul declarat al proiectului;
✔️ valoare adăugată produselor dezvoltate prin utilizarea unor expertize tehnice la nivel înalt, reunite din centrele de cercetare din Europa;
✔️ sprijin pentru managementul inovării, axat pe dezvoltarea durabilă a afacerilor;
✔️ servicii Digital Innovation Hub pentru identificarea partenerilor tehnici, identificarea oportunităților comerciale din Europa, cât și sprijin personalizat.

BUGET

Proiectul oferă subvenții de până la 55.000 EUR, precum și sprijin tehnic și de business pentru dezvoltarea de aplicații inteligente în Europa cu scopul final de a ajuta IMM-urile și startup-urile cu procesul lor de digitalizare.

DOCUMENTAȚIE

Website-ul programului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.