623 milioane lei pentru 17 proiecte cu beneficiari publici si privati

bani-ue.jpg

La sediul Guvernului Romaniei, in prezenta Prim-ministrului Mihai Tudose si a Comisarului pentru Politica Regionala Corina Cretu, Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, a semnat astazi 17 contracte de finantare pentru proiecte eligibile prin Programul Operational Regional (POR) 2014-2020 (lista proiectelor in anexa).

Dintre acestea, sapte proiecte, a caror valoare totala eligibila depaseste 524 milioane lei, au fost depuse de beneficiari publici si vizeaza reabilitarea, modernizarea si/sau imbunatatirea infrastructurii rutiere din judetele Bistrita Nasaud si Bihor (cate un proiect), Salaj (2 proiecte) si Cluj (3 proiecte).

De asemenea, zece solicitanti privati vor semna contracte de finantare in valoare totala eligibila de peste 8,76 milioane lei pentru investitii in achizitionare de echipamente, dezvoltare, inovare si cresterea competitivitatii pe piata locala.

Fie ca vorbim despre beneficiari publici sau privati, important este sa depuna proiecte viabile, scrise bine, si care sa ne convinga de faptul ca dupa implementare aduc o importanta valoare adaugata – a declarat ministrul Marius Nica.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.