724 de idei de proiecte au fost inscrise in cadrul Fondului pentru Inovare Civica

proiecte-inovare.jpg

proiecte-inovare724 de idei de proiecte au fost inscrise spre finantare in cadrul programului Fondul pentru Inovare Civica (FDSC), initiat de Fundatia pentru Dezvoltarea Civile. Perioada de depunere a scrisorilor de intentie s-a incheiat vineri, 3 iulie, ora 16.00.

Propunerile selectate, vor fi incluse in etapa urmatoare. Reprezentanti ai organizatiilor aplicante vor participa la cursuri de scriere de proiecte prin care vor invata sa dezvolte cereri de finantare pornind de la ideea prezentata de scrisoare. Doar o parte dintre cererile de finantare, selectate pentru etapa a doua, vor beneficia de finantare de pana la 60.000 RON/proiect. Rezultatele selectiei primei etape vor fi anuntate incepand cu luna septembrie. Proiectele finantate isi vor incepe activitatea, cel mai probabil, la inceputul anului 2016.

Fondul pentru Inovare Civica, pune anul acesta la dispozitie organizatiilor neguvernamentale peste 270.000 de dolari. Incepand cu 2015, programul este derulat in parteneriat cu Romanian-American Foundation (RAF). Impreuna, isi propun sa incurajeze comunitatile sa isi creeze modele proprii de dezvoltare si implicare civica.

Mai multe detalii despre program se gasesc pe www.finantare.fdsc.ro.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.