A fost modificat Ghidul specific aferent mobilitatii urbane din orase si municipii

ghid-IMM.jpg

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a modificat Ghidul Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor pentru apelul de proiecte aferent Programului Operational Regional, Axa prioritara 3 – Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon, Obiectivul specific 3.2 – Reducerea emisiilor de carbon in zonele urbane bazata pe planurile de mobilitate urbana durabila.

Principalele modificari din cadrul noii versiuni a Ghidului specific sunt urmatoarele:

  • Prelungirea perioadei de depunere a proiectelor pâna la data de 21 mai 2018, ora 12.00.
  • Posibilitatea incheierii Acordurilor-cadru de parteneriat pentru colaborarea dintre administratiile bazinale de apa si solicitantii de finantare reprezentati de UAT (orasul/municipiul/judetul/comuna), in cazul in care proiectul prevede executarea unor lucrari de construire pe albiile si/sau malurile râurilor.
  • Nu este obligatoriu ca zonele/ traseele pietonale si zonele/ traseele pentru biciclete construite/modernizate/ extinse sa faca parte din corpul drumurilor.
  • Sunt eligibile proiectele care propun exclusiv realizarea de lucrari de infrastructura fara autorizatie de construire.
  • La Cererea de finantare se poate anexa un studiu de trafic in care sunt tratate mai multe proiecte cu activitati complementare/integrate.
  • A fost modificata Grila de evaluare tehnica si financiara a cererii de finantare.

Sursa: ADR CENTRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.