A fost publicat proiectul Strategiei pentru mobilizarea investitiilor in renovarea fondului de cladiri rezidentiale si comerciale, publice si private

phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene a publicat proiectul Strategiei pentru mobilizarea investitiilor in renovarea fondului de cladiri rezidentiale si comerciale, publice si private, existente la nivel national, varianta a 2-a, care reprezinta actualizarea primei versiuni publicate in anul 2014.

Proiectul strategiei este elaborat in conformitate cu prevederile Legii nr. 121/2014 privind eficienta energetica, prin care a fost transpusa in legislatia nationala Directiva 2012/27/UE privind eficienta energetica si constituie parte a Planului National de Actiune in Domeniul Eficientei Energetice.

Observatii si propuneri privind proiectul Strategiei pentru mobilizarea investitiilor in renovarea fondului de cladiri rezidentiale si comerciale, publice si private, existente la nivel national pot fi transmise pe adresa Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Bd. Libertatii, nr. 16, Latura Nord, sector 5, Bucuresti – Directia Generala Dezvoltare Regionala si Infrastructura, la adresa de e-mail [email protected] sau la numarul de fax 0372.114.533.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.