A fost revizuit Ghidul solicitantului pentru prioritatea de investitie 2.1.A ITI – Microintreprinderi

Fonduri_proiecte.jpg

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene a modificat „Ghidul Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul Axei prioritare 2 – imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatii de investitii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, Operatiunea A-Microintreprinderi, apel dedicat zonei de Investitie Teritoriala Integrata Delta Dunarii”.

In vederea informarii clare si fara posibilitate de interpretare a conditiilor de accesare a finantarii, lista documentelor obligatorii la depunerea cererii de finantare a fost completata cu documentul denumit „Avizul administratorului/ custodelui pentru interventiile care au loc intr-o arie naturala protejata, in conformitate cu prevederile OUG 57/2007, cu modificarile si completarile ulterioare”. Astfel, varianta revizuita a ghidului prevede ca documentul sa fie depus odata cu cererea de finantare, si nu in etapa de precontractare, asa cum era prevazut initial.

Pentru corelarea prevederilor, mentiunea la acest document a fost eliminata din lista documentelor precontractuale.
Restul conditiilor si prevederilor din ghidul specific ramân neschimbate.

Data de la care pot fi depuse cereri de finantare:10.05.2017 ora 12.00. Data pâna la care pot fi depuse cereri de finantare: 10.09.2017, ora 12.00. Perioada de de depunere a proiectelor poate fi redusa in cazul in care bugetul apelului este consumat mai devreme.

Ghidul solicitantului

Anexe

Fisa de program

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.