Achim Irimescu: Eugen Popescu va prelua de vineri sefia AFIR; Andras Szakal s-a retras din functie

david_eugen_popescu.jpg

David Eugen Popescu va prelua incepand de astazi, 29 aprilie, sefia Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), in conditiile in care actualul director general, Andras Szakal, s-a retras din functie, deoarece a decis sa candideze pentru un post de primar, a declarat ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

“Am semnat ordinul de numire ca director general interimar pentru Eugen Popescu, pentru ca Andras Szakal a decis sa candideze in tara la o primarie. Ordinul intra in vigoare de vineri, 29 aprilie“, a spus Irimescu.

Popescu a mai fost in fruntea AFIR timp de doi ani, din ianuarie 2014 si pana in decembrie 2015, cand ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a decis revenirea sa pe postul detinut anterior, respectiv de director general adjunct in AFIR, iar Andrei Szakal a fost numit director general incepand cu data de 2 decembrie 2015.

AFIR ramane in prezent cu trei posturi vacante de director general adjunct, unul dintre acestea, cel care vizeaza partea administrativa, nefiind niciodata ocupat de cand a fost prevazut in organigrama.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.