ACIS organizeaza o noua sesiune de instruire cu tema „Metode de analiza a proiectelor de investitii in contextul instrumentelor structurale”

27 februarie 2012
Sesiunea de instruire este organizata in cadrul proiectului ”Dezvoltarea Capacitatii pentru Analiza Cost – Beneficiu ”, finantat prin Programul Operational Asistenta Tehnica. Cursul se organizeaza in perioada 5 – 8 martie 2012 la Bucuresti, iar potentilii beneficiari invitati sa se inscrie la aceasta sesiune trebuie sa activeze in urmatoarele domenii:
investitii in sisteme de apa/ apa uzata
investitii in managementul deseurilor
investitii in reabilitarea siturilor poluate
investitii in reabilitarea sistemelor de incalzire
investitii in managementul pentru protectia mediului
investitii pentru prevenirea riscurilor naturale

Sesiunea de instruire va cuprinde informatii referitoare la evaluarea proiectelor de investitii si luarea deciziei de finantare, introducere in domeniul Analizei Cost-Beneficiu(ACB), concepte si principii utilizate in ACB si pregatirea proiectului de investitie.

Structura cursului si temele abordate sunt detaliate aici.

Data limita pana cand poate fi completat formularul de inscriere este 29 februarie 2012.

Alte informatii

Numarul de participanti este limitat la 15 locuri.
Avand in vedere numarul limitat de locuri, admiterea la curs se va face conform principiului “primul venit, primul servit”, dar nu mai mult de un participant din partea unei organizatii/ institutii.
Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale isi rezerva dreptul de a nu accepta la curs participanti din cadrul unei organizatii/ institutii care nu reprezinta un potential beneficiar de instrumente structurale in domeniile mentionate in anunt sau care nu confirma prin responsabilitati necesitatea unei instruiri pe tema anuntata.
Costurile aferente implementarii sesiunii de instruire (cazare, transport si masa pentru participanti) sunt asigurate din bugetul proiectului.

Pentru alte detalii: Cristina Macarie, 0751.299.913 , [email protected]

Sursa: www.evaluare-structurale.ro

One thought on “ACIS organizeaza o noua sesiune de instruire cu tema „Metode de analiza a proiectelor de investitii in contextul instrumentelor structurale””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.