Adobe, in catalogul de produse software pentru organizatii neguvernamentale al TechSoup Romania

technology.jpg

Incepand de saptamana aceasta, organizatiile neguvernamentale inregistrate TechSoup Romania pot achizitiona produse Adobe la o valoare de aproximativ 10% din valoarea de retail a produsului.

Pentru a beneficia de produsele Adobe, organizatiile neguvernamentale trebuie sa fie inregistrate in programul de donatii al TechSoup Romania si sa indeplineasca criteriile de eligibilitate al programului de donatii.

Orice organizatie se poate inregistra in programul de donatii TechSoup Romania, parcurgand doar cativa pasi simpli: sa acceseze formularul de inregistrare de pe www.techsoup.ro, sa completeze datele solicitate si sa transmita documentele de calificare (certificatul fiscal, certificat de inregistrare in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor si statutul organizatiei).

Dupa inregistrare, organizatiile neguvernamentale eligibile din programul TechSoup Romania pot solicita produsele Adobe din catalogul online disponibil pe www.techsoup.ro. In catalogul TechSoup Romania vor intra cele mai noi produse Adobe din Creative Suite 6, atat pentru Windows cat si pentru Mac: Adobe Photoshop, Adobe Acrobat Professional, Adobe InDesign.

Produsele Adobe pot fi achizitionate de catre organizatiile nonprofit eligibile doar achitand o taxa de administrare modica a programului de donatii, de pana la 10% din valoarea de piata a produsului.

Adobe devine astfel al treilea partener donator TechSoup Romania, alaturi de Microsoft si Cisco, si se alatura efortului TechSoup de a pune la dispozitia organizatiilor neguvernamentale din Romania tehnologia necesara pentru a le ajuta sa-si indeplineasca misiunea la potentialul maxim.

Pentru informatii suplimentare si detalii despre procesul de inregistrare si programul de donatii, o puteti contacta pe Steliana Moraru, Partner Manager, [email protected], +40 767 013 078.

Sursa: TechSoup Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.