Vino sa-i intalnesti la Bucuresti pe cei 4 speakeri din echipa de management a Asociatiei Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene!

Conferinta Finantare.ro de la Bucuresti (4 octombrie 2012) va ofera posibilitatea de a va intalni cu domnul Marian Dobrila – vicepresedintele ACRAFE, domnul Paul Savin – CEO KONSENT, domnul Radu Onofrei – Presedintele ACRAFE si domnul Robert Pavelescu – Director Executiv ACRAFE.

Marian Dobrila – Vicepresedinte ACRAFE (Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene)

Incepand cu anul 2011 detine functia de vicepresedinte al ACRAFE, fiind coordonatorul activitatii principalei asociatii a consultantilor specializati in accesarea si absorbtia fondurilor europene. Are un rol important in activitatea de reprezentare a ACRAFE in relatia cu autoritatile de management a fondurilor europene, fiind initiator si sustinator a numeroase propuneri de imbunatatire a cadrului de reglementare si implementare pentru aceste fonduri.

Este initiatorul PACT-ului societatii civile romanesti pentru fonduri europene, initiativa care isi propune sa coordoneze actiunea in comun a principalilor actori ai societatii civile prezenti in procesul de absorbtie: companii de consultanta, sindicate, patronate, ONG, institutii de invatamant.

 

Paul Savin – Antreprenor, trainer si consultant cu o experienta de peste 10 ani in managementul de proiect

Ca antreprenor, Paul Savin conduce KONSENT prin care ofera servicii de consultanta in managementul proiectelor, managementul contractelor si achizitii publice. Este partener asociat si director general, pozitie pe care o ocupa de aproximativ 6 ani.

Activitatea profesionala include 10 ani de participari in diferite misiuni de consultanta in management pentru proiecte derulate atat de beneficiari publici cat si de beneficiari privati. Detine calificari de manager de proiect si expert achizitii publice, ambele certificate de CNFPA. De-a lungul carierei sale s-a implicat in elaborarea si implementarea a peste 50 de proiecte finantate fie din fonduri de pre-aderare cat si din fonduri structurale. A fost invitat ca trainer de Institutul Roman de Training in cadrul cursului de achizitii publice.

 

Radu Onofrei – Presedinte si membru fondator ACRAFE

Este director general la SC RomActiv Business Consulting SRL, pozitie pe care o ocupa de aproximativ 8 ani. Detine calificari de manager de proiect si expert accesare fonduri europene, ambele certificate de CNFPA. De-a lungul carierei sale s-a implicat in elaborarea si implementarea mai multor proiecte avand ca beneficiari atat institutii publice, cat si private si finantate din fonduri nerambursabile, precum PHARE, IMPACT, POS CCE, FEADR.

A participat in calitate de manager de proiect / lider de echipa in programe de consultanta si asistenta tehnica finantate din fonduri nerambursabile, avand atributii legate de gestionarea si coordonarea echipei de experti, asigurarea legaturii cu beneficiarii si cu alte terte persoane implicate, asigurand interfata si coordonarea activitatilor desfasurate de catre consultant, elaborarea rapoartelor partiale si finale de activitate conform Cerintelor din caietele de sarcini.

 

Robert Pavelescu – Director Executiv ACRAFE

Incepand cu anul 2011 detine functia de Director Executiv al ACRAFE, asigurand managementul executiv al principalei asociatii din Romania a consultantilor specializati in accesarea si absorbtia fondurilor europene. Are un rol important in activitatea de reprezentare a ACRAFE in relatia cu autoritatile de management a fondurilor europene, fiind initiator si sustinator a numeroase propuneri de imbunatatire a cadrului de reglementare si implementare pentru aceste fonduri, in special in zona de Asistenta Tehnica.

Cu o experienta de peste 3 ani in cadrul Ministerului Afacerilor Europene – Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale si cu excelente cunostinte ale legislatiei romane si europene relevante administrarii si implementarii de programe/proiecte finantate din fonduri nerambursabile a propus o serie de solutii in privinta cresterii absorbtiei fondurilor structurale dar si pentru viitoarea perioada de programare 2014 -2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.