ADR Nord Est vrea sa inscrie in Planul Juncker afaceri ce au nevoie de finantare externa

investitii.jpg

Comisia Europeana a lansat Planul de Investitii pentru Europa („planul Juncker”), ce are ca obiectiv inlaturarea obstacolelor din calea investitiilor strategice, oferind vizibilitate si asistenta tehnica pentru proiecte de investitii si utilizarea inteligenta si eficienta a resurselor financiare.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est isi propune sa identifice un portofoliu integrat cu privire la oportunitatile de afaceri existente in sectorul privat, pentru care sunt necesare surse de finantare externe (banci de investitii, Banca Europeana de Investitii, etc.), altele decat fondurile europene structurale si de investitii de care Romania beneficiaza in perioada 2014-2020 (programe operationale conform Acordului de Parteneriat intre Romania si Comisia Europeana).

Propunerile trebuie sa indeplineasca conditiile specificate aici

Avand in vedere cele de mai sus, ADR Nord Est invitat toate persoanele interesate sa transmita, cat mai repede cu putinta, in format electronic, conform specificicatiilor, informatii privind proiecte de investitii, pentru a putea fi transmise punctului national de contact pentru Planul de Investitii pentru Europa organizat in cadrul Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

Persoana de contact din partea ADR Nord-Est este Dl. Sandu Lucian – Sef Birou Dezvoltarea Afacerilor, e-mail:[email protected], tel.: 0233.218.071.

Sursa: ADR Nord Est

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.