ADR Vest primeste peste 7 milioane de lei pentru implementarea proiectelor POSCCE

ADR_Vest_sigla.jpg

ADR_Vest_siglaAgentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) are rolul de Organism Intermediar pentru Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice” (OI POSCCE), Axa Prioritara 1 “Un sistem de productie inovativ si eco-eficient”, la nivelul Regiunii Vest.

ADR Vest indeplineste acest rol incepand cu data de 11 martie 2013 ca urmare a semnarii Acordului Cadru pentru delegarea de atributii cu Ministerul Economiei (ME) – minister cu rol de Autoritate de Management pentru POSCCE.

In vederea sprijinirii activitatilor ce tin de implementarea programului la nivelul Regiunii Vest, precum si de promovarea acestuia, ADR Vest a inceput implementarea a doua proiecte cofinantate prin Fondul European de Dezvoltare Regionala: “Sprijin acordat Organismului Intermediar din cadrul ADR Vest” si “Sprijin pentru comunicare si tehnologia informatiei acordat Organismului Intermediar Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest pentru implementarea POSCCE”.

Aceste doua proiecte finantate prin Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice” au fost contractate in cadrul axei prioritare 5 “Asistenta tehnica”. Perioada de implementare a acestora se va incheia in luna iulie a anului 2015.

Proiectul “Sprijin acordat Organismului Intermediar din cadrul ADR Vest”, finantat in cadrul domeniului major de interventie de finantare 5.1 “Sprijin pentru management, implementare, monitorizare si control POSCCE”, vizeaza asigurarea unei implementari transparente si eficiente a POSCCE in Regiunea Vest. Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 6.386.902 lei.

Proiectul “Sprijin pentru comunicare si tehnologia informatiei acordat Organismului Intermediar Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest pentru implementarea POSCCE”, finantat in cadrul domeniului major de interventie de finantare 5.2 “Sprijin pentru comunicare, evaluare si dezvoltare TI”, vizeaza promovarea POSCCE – axa prioritara 1, precum si informarea publicului larg in mod constant si transparent cu privire la implementarea si gestionarea programului in Regiunea Vest. Valoarea totala a proiectului este de 847.743 lei.

Sursa: ADR Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.