AFCN lanseaza o noua sesiune de finantare a proiectelor culturale de la 1 martie

proiecte-europene.jpg

Pe 1 martie Administratia Fondului Cultural National (AFCN) va lansa o noua sesiune de finantare a proiectelor culturale.

S-au definit noua arii de finantare, cu prioritati specifice pentru fiecare arie : ARTE VIZUALE, TEATRU, MUZICA, DANS, INTERVENTIE CULTURALA, EDUCATIE PRIN CULTURA, PROMOVAREA CULTURII SCRISE, PATRIMONIU CULTURAL MATERIAL, PATRIMONIU CULTURAL IMATERIAL.

Perioada de derulare a proiectelor este iunie – noiembrie 2017.

Prioritatile de finantare, bugetul alocat precum si plafoanele de finantare pentru fiecare arie vor fi comunicate de indata ce va fi emisa fila de buget.

Perioada de inscriere a proiectelor culturale este 01 – 30.03. 2017, termenul limita este 30 martie 2016, ora 17:00.

Pot solicita finantare persoane fizice autorizate, persoane juridice publice sau private, cf. OG 51/1998, care asigura o cofinantare de minimum 10% din bugetul proiectului.

Tot pe 1 martie se deschide si inscrierea de candidaturi pentru constituirea comisiilor de evaluare. Procesul de evaluare se va derula online in perioada 07.04 – 05.05.2017, respectiv 09 – 15.06.2017 pentru solutionarea contestatiilor.

Pentru o buna organizare a procesului de inscrire a propunerilor de proiecte, si pentru a evita respingerea administrativa datorata lipsei unor documente obligatorii,solicitantii isi pot schita ideile.

Sursa: AFCN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.