AFM a aprobat 251 de dosare in Programul “Rabla” destinat persoanelor juridice, 28 de dosare sunt la “Rabla Plus”

rabla.jpg

Un numar de 251 de noi dosare au fost acceptate in Programul “Rabla 2018” pentru persoane juridice, din care 28 in cadrul extensiei “Rabla Plus”, a anuntat Administratia Fondului pentru Mediu (AFM).

Potrivit sursei citate, toate listele aprobate in cadrul Programelor “Rabla” si “Rabla Plus” sunt publicate pe site-ul AFM.

In cea mai recenta evaluare a dosarelor depuse, Comitetul de avizare al AFM a acceptat pentru Programul “Rabla Clasic” 223 de dosare pentru 407 autovehicule, in timp ce in cazul Programului “Rabla Plus” au fost acceptate 28 de dosare pentru 49 de autovehicule, dintre care patru electrice hibride si 45 pur electrice.

Persoanele juridice care au fost acceptate in programe se pot adresa unuia dintre producatorii/dealerii auto care au fost validati in cele doua programe, listele acestora fiind disponibile pe site-ul institutiei.

De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare in cadrul Programelor “Rabla” si “Rabla Plus” pana la data de 28 septembrie 2018.

Sursa: Agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.