Premiu de 5000 de euro intr-o competitie de startup-uri fintech romanesti

Bani-pixabay.jpg

Dezvoltatorii de aplicatii fintech pot castiga 5000 de euro si sansa de a prezenta produsul lor la Viena prin intermediul competitiei Elevator Lab Challenge. Programul invita startup-urile specializate in solutii IT pentru banci sa participe la evenimente de tip meetup, la sesiuni de mentorat si la workshopuri in care vor invaţa cum sa isi prezinte afacerea in faţa investitorilor, a clienţilor si a potenţialilor parteneri de afaceri.

Castigatorul competitiei va fi admis in semifinalele acceleratorului Elevator Lab din Austria si suma de de 5.000 de euro, iar pe langa acesta, va fi selectat un “local hero”, care va primi 2.000 de euro, potrivit informatiilor disponibile pe site-ul Elevator Lab.

Startup-urile se pot inscrie pana pe 20 iunie (aici). La finalul programului, cele mai bune proiecte vor fi selectate pentru a participa la Elevator Lab Challenge Demo Night, unde isi vor prezenta produsele si modelele de business in fata unui juriu format din reprezentanti de banci, antreprenori si fondatori de produse fintech. Printre acestia se numara si Alexandru Negru —fondatorul startup-ului Minutizer, Alexandra Anghel — cofondator Appticles si Robert Knapp — antreprenor in serie si investitor de tip angel.

Elevator Lab Challenge este organizat de Raiffeisen Bank Romania, in parteneriat cu TechHub Bucharest.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.